lv
Dlxe3QlB77lKOTjoF3jeOXp4GryBS4J80Ts2jPye
410562

Jelgavas novadā brīvi pastaigājas alpakas

Jelgavas novadā brīvi pastaigājas alpakas

Jelgavas novadā no strausu fermas "Mazzariņi" pamukušas alpakas. "Latvijas pasts" sociālajos tīklos vēsta, ka šie dzīvnieki pārsteiguši Nākotnes pasta nodaļas pastnieci, jo brīvi ganījušies piesnigušā laukā.

Ieraksta komentāros atsaukušies arī alpaku saimnieki - strausu ferma "Mazzariņi", kas atrodas Glūdas pagastā. Saimniecības pārstāvji mierina, ka dzīvnieki paši zinot, kur mājas, un nekur tālu neiešot.

Alpakas "Mazzariņos" esot piecus gadus un ar sētu netiek ierobežotas. "Sapratām, ka iežogot nav nepieciešams, jo nekur tālu alpakas neaiziet. Mums ir divas alpakas, kuras iemainījām pret strausu ģimeni," stāstīja saimniecības pārstāve Undīne Laugale.

"Mazzariņos" pašlaik ir 40 strausi, kā arī emu un nandu.

Zināms nākamais aģenta 007 lomas atveidotājs

No 2006. līdz 2021. gadam slavenā britu izlūkdienesta slepenā aģenta Džeimsa Bonda galvenajā lomā spīdēja Daniels Kreigs, bet bija skaidrs, kā nākamajā filmā viņu aizvietos cits aktieris.

Prese rakstīja, ka projekta producente Barbara Brokoli apsvēra 00...

Krievija un Ķīna veic kopīgās gaisa spēku mācībās
Krievijas un Ķīnas gaisa spēki Āzijas-Klusā okeāna reģionā piedalījušies kopīgos militārajos manevros, trešdien pavēstīja Krievijas Aizsardzības ministrija.
EK rosina konfiscēt iesaldētos Krievijas līdzekļus
Eiropas Komisija (EK) trešdien ierosinājusi konfiscēt krievu aktīvus, kas iesaldēti, reaģējot uz Maskavas atkārtoto iebrukumu Ukrainā, lai tādējādi kompensētu Kijivai Krievijas nodarītos zaudējumus.


Komentāri