lv
afpPMhcyzPQTQrvUktXp7g28WWhTDVYbGpx5MAah
410557

Zināms nākamais aģenta 007 lomas atveidotājs

Zināms nākamais aģenta 007 lomas atveidotājs

No 2006. līdz 2021. gadam slavenā britu izlūkdienesta slepenā aģenta Džeimsa Bonda galvenajā lomā spīdēja Daniels Kreigs, bet bija skaidrs, kā nākamajā filmā viņu aizvietos cits aktieris.

Prese rakstīja, ka projekta producente Barbara Brokoli apsvēra 007 lomu piešķirt Idrisam Elbam, Tomam Hārdijam un Džeimsam Nortonam. Turklāt klīda pat baumas, ka jauno 007 pirmo reizi vēsturē spēlēs sieviete...

Taču, kā izrādījās, piemērotākā pretendenta meklēšana nebija beigusies, un potenciālo Džeimsu Bondu saraksts tikai paplašinājās, raksta “The Sun”.

Beidzot tas ir izlemts, pēc ilgām pārdomām galvenais pretendents uz Daniela Kreiga nomaiņu varētu būt 32 gadus vecais aktieris Ārons Teilors-Džonsons.

Krievija un Ķīna veic kopīgās gaisa spēku mācībās
Krievijas un Ķīnas gaisa spēki Āzijas-Klusā okeāna reģionā piedalījušies kopīgos militārajos manevros, trešdien pavēstīja Krievijas Aizsardzības ministrija.
EK rosina konfiscēt iesaldētos Krievijas līdzekļus
Eiropas Komisija (EK) trešdien ierosinājusi konfiscēt krievu aktīvus, kas iesaldēti, reaģējot uz Maskavas atkārtoto iebrukumu Ukrainā, lai tādējādi kompensētu Kijivai Krievijas nodarītos zaudējumus.
Turēt pašapziņu un ticēt mīlestībai! Latvijas mūzikas jaunumi – dziesmas un albumi novembrī
Novembris ir pēdējais brīdis, lai vēl šajā gadā pateiktu jeb nodziedātu ko jaunu, jo ierasti mūzikas industrijā gadu skaita no decembra līdz decembrim. Novembrī rosīga bijusi arī Latvijas mūzikas skatuve, publiskojot singlus, videoklipus, koncertieraks...


Komentāri