lv
DLdxDo3ui9NgTcxrLzkr1vDFj2t5opBDDuJNZm0J
4098922

Saeimas deputāte Pleškāne pievienojas Šlesera partijai

Saeimas deputāte Pleškāne pievienojas Šlesera partijai

No partijas "Stabilitātei" Saeimā ievēlētā deputāte Viktorija Pleškāne pievienojusies partijai "Latvija pirmajā vietā" (LPV).

LPV valde apstiprinājusi deputātes uzņemšanu LPV rindās. Līdz ar to LPV Saeimas frakcijā turpmāk būs deviņi deputāti. LPV frakcijas priekšsēdētājs Ainārs Šlesers atzinis, ka ir gandarīts par frakcijas papildinājumu.

Līdz ar Viktorijas Pleškānes iestāšanos LPV 14.Saeimas frakcijā būs deviņi deputāti - Šlesers, Kristaps Krištopans, Linda Liepiņa, Edmunds Zivtiņš, Mārcis Jencītis, Ramona Petraviča, Ilze Stobova, Ričards Šlesers un Viktorija Pleškāne.

Pleškāne šā gada janvāra otrajā pusē tika izslēgta no partijas "Stabilitātei" un pēc tam darbojās kā pie frakcijām nepiederoša deputāte.

Komentējot lēmumu, "Stabilitātei" Saeimas frakcijas vadītājs Aleksejs Rosļikovs toreiz konkrētu skaidrojumu savulaik nesniedza, bet paziņoja, ka "Stabilitātei" ir vienīgais politiskais spēks, kas neveic nekādu sadarbību ar "varas bloku" un frakcijas deputāti "nav nekādos amatos". "Ja kāds cilvēks no mūsu frakcijas grib pārskatīt šo situāciju, mēs labprāt dosim šo iespēju," izteicās "Stabilitātei" līderis.

Pamata atalgojums gada laikā Latvijā pieaudzis par 8,2%

Latvijā vidējais pamata atalgojums mēnesī, tam pašam darbiniekam strādājot tajā pašā amatā, gada laikā pieaudzis par 8,2%, liecina atalgojuma pētījumu un vadības konsultāciju uzņēmuma "Figure Baltic Advisory" veiktais ikgadējais Vispārējais atalgojuma ...

Mārupē aug jauns dzīvojamais rajons (+VIDEO)

Būvniecībā pamatā tiek izmantoti Latvijā, Zviedrijā un Šveicē ražoti būvmateriāli.

Augusta nogalē nekustamo īpašumu attīstītāja būvējamajā daudzdzīvokļu māju kvartālā Mārupes klusajā centrā - Gaujas ielā atzīmēti vērienīgā projekta - 3,35 ha plašā kvart...

Sāksies vērienīgās mācības «Namejs»

No šodienas līdz 8.oktobrim visā Latvijā notiks Nacionālo bruņoto spēku (NBS) organizētās visaptverošas valsts aizsardzības mācības "Namejs 2024", kurās piedalīsies aptuveni 11 000 Latvijas un sabiedroto karavīru un zemessargu, aģentūru LETA informēja ...



Komentāri