lv
PhD3hNjXjBxqeSUk0C8m1M9lFXn5QnqJeTqmWeJh
4098267

Četri Latvijas sportisti startē Parīzes paralimpiskajās spēlēs

Četri Latvijas sportisti startē Parīzes paralimpiskajās spēlēs

Šodien Parīzes paralimpiskajās spēlēs startēs četri Latvijas pārstāvji.

Plkst.10.30 sāksies priekšpeldējumi S-7 klasē 100 metru peldēšanā, kur piedalīsies Jurijs Semjonovs, plkst.11.05 šķēpmešanā par medaļu F-55 grupā cīnīsies pasaules un paralimpiskā rekordiste šajā grupā Diāna Krūmiņa, plkst.14.45 Rihards Snikus ar zirgu "King of the dance" sāks pirmās kategorijas sacensības iejādē, bet plkst.21.43 cīņā par medaļu šķēpmešanā F-46 grupā dosies Raivo Maksims.

Latviešu startus Parīzes paralimpiskās spēles tiešraidē pārraida televīzijas kanāls LTV7.

Semjonovam 12 sportistu vidū jābūt astotajam, lai iekļūtu finālā. Viņš savās otrajās paralimpiskajās spēlēs jau startēja 200 metru kompleksajā peldējumā, ieņemot devīto vietu.

Semjonovs Parīzē sacentīsies arī 50 metros brīvajā stilā un 50 metros tauriņstilā. Tokijas paralimpiskajās spēlēs viņš izcīnīja astoto vietu 50 metru peldējumā uz muguras.

Krūmiņa, kura atklāšanas ceremonijā bija viena no Latvijas karognesējiem, Parīzē jau startēja diska mešanas sacensībās, ieņemot ceturto vietu.

Riodežaneiro paralimpiskajās spēlēs viņa šķēpa mešanā izcīnīja uzvaru, bet piecus gadus vēlāk Tokijā - bronzas godalgu.

Snikum šodienas sacensībās ir piešķirts 19. starta numurs. Ja Snikus 22 sportistu konkurencē iekļūs labāko astotniekā, viņš nopelnīs tiesības startēt iejādē arī brīvā stila disciplīnā.

Paralimpisko spēļu debitants Maksims par medaļu cīnīsies deviņu sportistu konkurencē.

Parīzes paralimpiskās spēles norisināsies līdz 8.septembrim, latviešiem startējot vieglatlētikā, paralimpiskajā iejādē, velobraukšanā, peldēšanā un šaušanā.

Paralimpiskajās spēlēs ir pārstāvēti 22 sporta veidi, kuros startē apmēram 4400 sportistu.

Vai ar ietaupījumiem ir iespējams kļūt par miljonāru - ziņo eksperte (+VIDEO)

Latvijas investoru mērķi - uzkrāt vecumdienām un "nodarbināt" brīvu naudu.

Apmēram katrs piektais Latvijā iegulda naudu, nenosakot ieguldījumiem nekādu konkrētu mērķi, ziņo Jeļena Novaka, privātpersonu finanšu eksperte,- Tas ir tas pats, kā ceļot bez vi...

Peldvietās saglabājas līdz 21 grādam silts ūdens

Ūdens temperatūra Latvijas upēs, ezeros un jūras piekrastē daudzviet svārstās ap 20 grādiem, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dati.

Jūrā ūdens temperatūra Latvijas piekrastē ir 17..20 grādi.

Lielākajos ezeros ūdens temperatūra...

FK RFS ģenerālsekretārs Verpakovskis: Futbola spēli janvārī pret «Ajax» centīsimies sarīkot Rīgā
Eiropas līgas grupu kārtā iekļuvusī Latvijas čempionvienība FK RFS spēli janvārī pret Nīderlandes grandu "Ajax" centīsies sarīkot Rīgā, neraugoties uz ziemā gaidāmajiem izaicinājumiem, Latvijas Televīzijas "Sporta studijā" pastāstīja Latvijas futbola č...


Komentāri