lv
MClK19uAedPdXQa57P2UGeCreq9tOqE5TzmxOz2F
4082650

Visā valstī izsludināts brīdinājums par piektdien gaidāmu stipru karstumu

Visā valstī izsludināts brīdinājums par piektdien gaidāmu stipru karstumu

Piektdien no plkst.11 līdz 21 visā Latvijā būs spēkā sinoptiķu izsludinātais dzeltenās pakāpes brīdinājums par stipru karstumu.

Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs prognozē, ka gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +27..+32 grādiem.

Sagaidāms, ka daudzviet tiks pārspēts 30.augusta karstuma rekords, var krist arī šā datuma nacionālais rekords - 1992.gadā Dagdā reģistrētie +31,7 grādi.

Saglabāsies sauss un saulains laiks, vējš lēni līdz mēreni pūtīs no dienvidiem.

Rīgā visu dienu spīdēs saule, pūtīs lēns līdz mērens dienvidu, dienvidaustrumu vējš un gaiss sakarsīs līdz +30..+31 grādam.

Laikapstākļus nosaka anticiklons, no rietumiem tuvojas aukstā atmosfēras fronte, kas Latviju šķērsos sestdien. Gaisa spiediens 1019-1024 hektopaskāli jūras līmenī.

Pārgājiens gar Latvijas «džungļiem», ainavām un lamām – «Mežtakas» posms no Līgatnes līdz Cēsīm
"Mežtakas" sestais posms, kas savieno Līgatni un Cēsis, apbur ar savu daudzveidību. Pārgājiena laikā var iepazīt izcilas arhitektūras vērtības, ļauties Latvijas "džungļiem" un mazām meža taciņām, baudīt Gaujas ainavas un saules pielietus lauku ceļus, a...
Piektdienas pēcpusdienā Pierīgā satiksme var būt palēnināta
Piektdienas pēcpusdienā Pierīgā satiksme Jūrmalas un Saulkrastu virzienā var būt īpaši palēnināta, informēja VSIA "Latvijas Valsts ceļi" (LVC), aicinot plānot papildu laiku ceļam vai izvēlēties braucienam laiku pēc ierastajām maksimālās satiksmes stundām.
FK RFS futbolisti pēcspēles sitienos nodrošina vietu Eiropas līgas pamatturnīrā
Latvijas čempionvienība futbolā RFS ceturtdien Nikosijā UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas "play off" kārtā pēcspēles sitienu sērijā uzvarēja divu spēļu summā un nodrošināja vietu pamatturnīrā, kļūstot par otro Latvijas klubu, kas spēlēs Eiropas līgā.


Komentāri