lv
5XSbN9jkKjLafsgzOsD66nPKGT1ZgrV4aQIWnote
4082616

Pārgājiens gar Latvijas «džungļiem», ainavām un lamām – «Mežtakas» posms no Līgatnes līdz Cēsīm

Pārgājiens gar Latvijas «džungļiem», ainavām un lamām – «Mežtakas» posms no Līgatnes līdz Cēsīm
"Mežtakas" sestais posms, kas savieno Līgatni un Cēsis, apbur ar savu daudzveidību. Pārgājiena laikā var iepazīt izcilas arhitektūras vērtības, ļauties Latvijas "džungļiem" un mazām meža taciņām, baudīt Gaujas ainavas un saules pielietus lauku ceļus, aplūkot brīnumainus smilšakmens atsegums un pat izvest pastaigā lamas.
Piektdienas pēcpusdienā Pierīgā satiksme var būt palēnināta
Piektdienas pēcpusdienā Pierīgā satiksme Jūrmalas un Saulkrastu virzienā var būt īpaši palēnināta, informēja VSIA "Latvijas Valsts ceļi" (LVC), aicinot plānot papildu laiku ceļam vai izvēlēties braucienam laiku pēc ierastajām maksimālās satiksmes stundām.
FK RFS futbolisti pēcspēles sitienos nodrošina vietu Eiropas līgas pamatturnīrā
Latvijas čempionvienība futbolā RFS ceturtdien Nikosijā UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas "play off" kārtā pēcspēles sitienu sērijā uzvarēja divu spēļu summā un nodrošināja vietu pamatturnīrā, kļūstot par otro Latvijas klubu, kas spēlēs Eiropas līgā.
SEPLP atteikusies pārskatīt vienotā LSM valdes locekļu sastāvu un algas apmēru

Sabiedrisko elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome (SEPLP) nepārskatīs topošā vienotā VSIA "Latvijas sabiedriskais medijs" (LSM) valdes locekļu sastāvu un algas apmēru, pauda SEPLP pārstāve Sandra Baltruka.

Kā norāda Baltruka, šobrīd nav iespējams mai...



Komentāri