lv
NEo88l4aJGIlj00UeATHHQGR6b8WUD58tKVTABpq
407513

Kremlis paplašina 'ārvalstu aģentu' likumu, ziņo britu izlūki

Kremlis paplašina 'ārvalstu aģentu' likumu, ziņo britu izlūki
Krievijas prezidenta Vladimira Putina 2022.gada jūlijā apstiprinātie grozījumi 2012.gada "Ārvalstu aģentu likumā", kas tiek plaši izmantots, lai apspiestu režīma pretiniekus, spēkā stāsies 1.decembrī, teikts jaunākajā izlūkošanas informācijā, kuru publicējusi Lielbritānijas Aizsardzības ministrija.
Baltijas gaisa telpas patrulēšanas vadību pārņems Polija
Šonedēļ Polija no Ungārijas pārņems NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijas vadību, kas tiek īstenota no Šauļu aviobāzes Lietuvā. Mūsu dienvidu kaimiņvalstī arī dislocēs modernus Francijas iznīcinātājus.
Sakopt vidi sev apkārt, nevis piedrazot. Japāņu fani gūst ievērību Pasaules kausa stadionos
Pasaules kauss nav tikai futbols – tā ir arī reize, kad uzmanības starmešos nonāk līdzjutēji, pārsvarā gan ne patīkamu iemeslu dēļ. Marokas fani pēc negaidītas uzvaras demolēja pilsētas Beļģijā un Nīderlandē, nedēļas nogalē Tenerifē izcēlās masu kautiņ...
Sāk kriminālprocesu par PMLP amatpersonu iespējamu dienesta stāvokļa ļaunprātīgu izmantošanu vēlētāju reģistra iepirkumos
Iekšējās drošības birojs (IDB) sācis kriminālprocesu par iespējamu dienesta stāvokļa ļaunprātīgu izmantošanu Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes (PMLP) veiktajos Elektroniskās tiešsaistes vēlētāju reģistra iepirkumos, informēja IDB.


Komentāri