lv
yJYBWiQKl400PK4dVrhlqZ7ob0kV1ec7yA9n5d09
407467

Sakopt vidi sev apkārt, nevis piedrazot. Japāņu fani gūst ievērību Pasaules kausa stadionos

Sakopt vidi sev apkārt, nevis piedrazot. Japāņu fani gūst ievērību Pasaules kausa stadionos
Pasaules kauss nav tikai futbols – tā ir arī reize, kad uzmanības starmešos nonāk līdzjutēji, pārsvarā gan ne patīkamu iemeslu dēļ. Marokas fani pēc negaidītas uzvaras demolēja pilsētas Beļģijā un Nīderlandē, nedēļas nogalē Tenerifē izcēlās masu kautiņš starp Anglijas un Velsas atbalstītājiem, bet Irānas nemieri caur faniem atbalsojušies arī Katarā. Spilgts izņēmums ir Japānas līdzjutēji, kuru paradums pēc spēlēm sakopt tribīnes jau vismaz otrajā Pasaules kausā ir piesaistījis uzmanību.
Sāk kriminālprocesu par PMLP amatpersonu iespējamu dienesta stāvokļa ļaunprātīgu izmantošanu vēlētāju reģistra iepirkumos
Iekšējās drošības birojs (IDB) sācis kriminālprocesu par iespējamu dienesta stāvokļa ļaunprātīgu izmantošanu Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes (PMLP) veiktajos Elektroniskās tiešsaistes vēlētāju reģistra iepirkumos, informēja IDB.
Ar mērķi radīt pasaules latviešu mūzikas krātuvi izveidota biedrība «Vienoti mūzikā»
Atsaucoties aicinājumam saglabāt pasaulē izklīdušo latviešu radītās mūzikas vērtības, dibināta biedrība "Pasaules latviešu mūzikas centrs "Vienoti mūzikā"". Biedrības ideja – izveidot speciālu krātuvi, kur varētu tikt apkopots, uzglabāts un iespēju rob...
Mazajā ģildē notiks Rīgas Vēsturiskās mūzikas un dejas festivāla koncerts

Mazajā ģildē šodien plkst.19 notiks Rīgas Vēsturiskās mūzikas un dejas festivāla koncerts "Jaunatklātie Kurzemes dārgumi", informēja Rīgas Senās mūzikas centra pārstāve Laura Šarova.

Viņa norāda, ka hercoga Pētera galma kapelas koncertmeistars, komponis...



Komentāri