lv
a2xtEacLfH5OpgGtZeaHwq5FrnMSNviTYYDLLyYl
4064553

Cilvēkus no uzņēmējdarbības sākšanas visbiežāk attur bailes riskēt

Cilvēkus no uzņēmējdarbības sākšanas visbiežāk attur bailes riskēt

Cilvēkus no uzņēmējdarbības sākšanas visbiežāk attur bailes riskēt un zaudēt naudu, liecina AS "Norstat Latvija" veiktā aptauja.

Aptaujā noskaidrots, ka 30% respondentu no uzņēmējdarbības sākšanas attur bailes riskēt un zaudēt naudu, bet 21% aptaujāto neuzsāk biznesu Latvijas ekonomiskās situācijas dēļ. Vēl 20% atzīst, ka iemesls ir uzņēmības trūkums, proti, ka būt darba devējam ir grūtāk nekā būt darba ņēmējam.

Tāpat 14% respondentu no uzņēmējdarbības sākšanas attur finansiālo līdzekļu nepieejamība, 10% - zināšanu trūkums, bet 3% respondentu - augstā konkurence visās jomās. Vēl 2% respondentu norādījuši arī citus aspektus, visbiežāk minot Latvijas nodokļu sistēmu, birokrātiju un atbalstu trūkumu jaunajiem uzņēmējiem.

Ūdens temperatūra Baltijas jūras piekrastē sasniedz +20 grādus

Ūdens temperatūra Baltijas jūras piekrastē sasniegusi +20 grādus, bet Rīgas līča rietumos ir par dažiem grādiem vēsāks, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra apkopotā informācija.

Tikmēr ūdens temperatūra Latvijas ezeros un ūdenskr...

Izraēla dod triecienus mērķiem Libānā

Izraēlas bruņotie spēki svētdien pavēstīja, ka veic preventīvus triecienus Libānā, lai novērstu Irānas atbalstītā šiītu kaujinieku grupējuma "Hizbollah" liela mēroga uzbrukumu.

Drīz pēc tam arī "Hizbollah" paziņoja, ka sācis raķešu un dronu uzbrukumu Iz...

Šodien Latvijā gaidāma saulaina un ļoti karsta diena

Svētdiena būs saulaina un ļoti karsta - gaisa temperatūra sasniegs pat vairāk nekā 30 grādus pēc Celsija skalas, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) sinoptiķi.

Saistībā ar karstumu Latvijā izsludināts dzeltenais brīdināj...



Komentāri