lv
zhLCCvYpkKgPbBRPkKvQpp4WV198L6cfcEqlSXz3
4063900

Ūdens temperatūra Baltijas jūras piekrastē sasniedz +20 grādus

Ūdens temperatūra Baltijas jūras piekrastē sasniedz +20 grādus

Ūdens temperatūra Baltijas jūras piekrastē sasniegusi +20 grādus, bet Rīgas līča rietumos ir par dažiem grādiem vēsāks, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra apkopotā informācija.

Tikmēr ūdens temperatūra Latvijas ezeros un ūdenskrātuvēs ir +16..+21 grāds, bet Daugavā ūdens iesilis no +18 līdz +21 grādam.

Latgales un Zemgales upēs ūdens temperatūra ir +19..+21 grāds, Vidzemes upēs ūdens iesilis no +17 līdz +20 grādiem, bet Kurzemes upēs - no +16 līdz +21 grādam.

Rīgas peldvietās vissiltākais ūdens ir Daugavā pie Ķīpsalas un Bābelītī, kur temperatūra sasniegusi vismaz 20 grādus, liecina Rīgas Pašvaldības policijas apkopotā informācija.

Citās oficiālajās galvaspilsētas peldvietās ūdens ir nedaudz vēsāks - Ķīšezerā, Daugavā pie Rumbulas un Lucavsalas un jūrā Vecāķos ūdens ir 19 grādus silts, bet jūrā Vakarbuļļos temperatūra nepārsniedz 17 grādus.

Izraēla dod triecienus mērķiem Libānā

Izraēlas bruņotie spēki svētdien pavēstīja, ka veic preventīvus triecienus Libānā, lai novērstu Irānas atbalstītā šiītu kaujinieku grupējuma "Hizbollah" liela mēroga uzbrukumu.

Drīz pēc tam arī "Hizbollah" paziņoja, ka sācis raķešu un dronu uzbrukumu Iz...

Šodien Latvijā gaidāma saulaina un ļoti karsta diena

Svētdiena būs saulaina un ļoti karsta - gaisa temperatūra sasniegs pat vairāk nekā 30 grādus pēc Celsija skalas, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) sinoptiķi.

Saistībā ar karstumu Latvijā izsludināts dzeltenais brīdināj...

Latvijā ir ap 100 000 diabēta slimnieku, viņu vajadzības tiek ignorētas (+VIDEO)

"Šāda pieeja likumsakarīgi nozīmē ne tikai ciešanas pacientiem, bet arī daudz lielākus izdevumus valstij".

Diabēta pacienti ar redzes slimībām tiek ilgstoši ignorēti, jo netiek piešķirts pietiekams valsts finansējums diabēta komplikāciju ārstēšanas uzla...



Komentāri