lv
yOr2ILVFHPxYMxHJzALUn5H90xBaEePfLvImhZry
4036775

Nedēļas nogalē aicina uz festivālu «Dziesminieku dienas Sēlijā» (+VIDEO)

Nedēļas nogalē aicina uz festivālu «Dziesminieku dienas Sēlijā» (+VIDEO)

Festivālu rīko Signe Sniedze un "Austras biedrība" sadarbībā ar Staburaga saieta namu.

Nedēļas nogalē "Austras biedrība" aicina uz latviešu dziesminieku festivāla "Dziesminieku dienas Sēlijā" norisēm Staburagā, Sunākstē un Sēlpilī. Gaidāmi spilgti notikumi - Ainara Mielava solo koncerts, Silvijas Silavas, Ulda Kākuļa, Evitas Zālītes un Ilzes Gruntes koncerti, kā arī dziesminieku dižkoncerts ar Ievas Akurateres, Raimondas Vazdikas, Vinsenta Kūkoja un daudzu citu dziesminieku dalību.

Īpaša sadaļa koncertā atvēlēta arī dziesminiekus un dzejniekus no Aizkraukles un Jēkabpils novadiem. Koncertu vadīs aktrise, režisore un dziesminiece Raimonda Vazdika. Koncertā uzstāsies Ieva Akuratere, Raimonda Vazdika, Vinsents Kūkojs, Āris Ziemelis ar ģimeni, Zigurds Feils un Juris Babris, Anna Sēruma, Alise Kļaviņa, Ruta Štelmahere, Arnis Čakstiņš, Diāna Austra, Artis Salmiņš un Inga Albiņa, Inga Krauze, Uldis Ozols, Aleksandrs Kamaldiņš, Laine Ligere-Stengrevica, Silvija Silava, kā arī noslēgumā - Austrasbērni, izpildot gan Ievas Akurateres, Raimondas Vazdikas, Ulda Ozola, Haralda Sīmaņa un Imanta Kalniņa dziesmas. Ieeja koncertā par ziedojumiem.

Festivāla "Dziesminieku dienas Sēlijā" noslēgumā svētdien, 18.augustā, pulksten 13.00 apmeklētāji aicināti uz Sēlpils baznīcu, kur izskanēs Evitas Zālītes un ģitāristes Ilzes Gruntes koncerts. Ieeja par ziedojumiem.

Festivālu rīko Signe Sniedze un "Austras biedrība" sadarbībā ar Staburaga saieta namu, Sunākstes saieta namu, Seces kultūras namu, Sērenes tautas namu un Seces un Sēlpils baznīcu draudzēm. Festivālu atbalsta Latvijas Republikas Kultūras ministrija un Latvijas Nacionālā kultūras centrs, kā arī finansējums saņemts Valsts Kultūrkapitāla mērķprogrammā "Latviešu vēsturisko zemju attīstības programma", ko Sēlijā pārrauga biedrība "Partnerība "Kaimiņi".

Pretēji Starptautiskās Šaha federācijas paustajam Valsts policija nav vērtējusi Strebkova vēstules sportistēm
Valsts policija (VP) Latvijas šahista Andreja Strebkova lietā vērtēja Starptautiskās šaha federācijas (FIDE) iesniegumu par darba traucēšanu, nevis par pornogrāfiska satura vēstuļu sūtīšanu sportistēm, aģentūru LETA informēja VP.
Pēc neveiksmīga joka par pāriešanu Krievijas pilsonībā bokserim Smirnovam nākas skaidroties ar VDD
Valsts drošības dienests (VDD) ir veicis pārrunas ar bijušo Latvijas čempionu boksā Ņikitu Smirnovu, kurš jokojis par viņa pāriešanu Krievijas pilsonībā, aģentūra LETA noskaidroja VDD.
Latvijas uzņēmēji mācās izmantot kosmosa datus (+VIDEO)

Rīgas dome aicina izstrādāt digitālus risinājumus viedās pilsētas koncepcijas attīstīšanai.

Šī gada 13. līdz 15.septembrī Rīgā norisināsies 7. CASSINI hakatons, kas veltīts satelītdatu izmantošanai ilgtspējīgas attīstības biznesa ideju realizēšanai. Kos...



Komentāri