lv
yjNzermjKsM3bnqAK7Z8pOrXOcG17qhTmpf4lni9
4022080

Ūdens temperatūra peldvietās galvenokārt tuvu 20 grādiem

Ūdens temperatūra peldvietās galvenokārt tuvu 20 grādiem

Daudzviet upēs un ezeros, kā arī jūrā ūdens temperatūra trešdienas rītā svārstās ap 20 grādiem, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) dati.

Ūdens temperatūra jūrā visā Latvijas piekrastē atbilstoši LVĢMC datiem ir 19..20 grādi, bet saskaņā ar Jūrmalas pludmales glābšanas dienesta informāciju otrdien Jūrmalas peldvietās tā svārstījās ap 15 grādiem.

Ūdens temperatūra Aiviekstē un Gaujā 17..19 grādi, savukārt Daugavā, Lielupē un Ventā ūdens ir 18..21 grādu silts. Dažās mazākās upēs ūdens atdzisis līdz 15..17 grādiem.

Lielākajos ezeros ūdens temperatūra ir 19..21 grāda robežās.

Tuvākajās dienās laiks būs silts un karsts, gaidāms lēns vējš un maz nokrišņu. Ūdens temperatūra nedaudz paaugstināsies, bet ūdens līmenis upēs pārsvarā pazemināsies.

Kā Latvijā tiek veikta zobu implantācija: apsveriet viltus ziņas (+VIDEO)

Tie ir izgatavoti no bioloģiski saderīgiem materiāliem - visbiežāk titāna, cirkonija vai šo divu komponentu sakausējuma.

Zobu implantācija mūsdienās ir nozīmīga procedūra lielākajai daļai cilvēku, kuri zaudējuši zobus. Tas palīdz atjaunot košļāšanas fun...

Latvijas Banka: Nodokļu ieņēmumu samazināšanos izraisa privātā patēriņa vājums

Patēriņa nodokļu ieņēmumi Latvijā pēdējos gados auguši pamatā uz preču un pakalpojumu cenu kāpuma rēķina, taču situācijā, kad inflācija Latvijā ir samazinājusies, bet privātais patēriņš vēl nav atguvies, patēriņa nodokļu ieņēmumi vairs nepieaug un šoga...

Ostapenko WTA rangā saglabā 11.vietu

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko jaunākajā Sieviešu tenisa asociācijas (WTA) rangā savu pozīciju nav mainījusi un ieņem 11.vietu. Tikmēr šīs sezonas rangā Ostapenko ir devītā.

Latvijas otrā rakete Darja Semeņistaja saglabājusi 136.vietu, bet Diāna ...



Komentāri