lv
A2UhaVqvZ0ki3UqXtCuREjp6VJyafiss26rp7Ngb
4018382

Graudiņa un Samoilova sāk Eiropas čempionātu pludmales volejbolā

Graudiņa un Samoilova sāk Eiropas čempionātu pludmales volejbolā

Divkārtējās Eiropas čempiones Latvijas pludmales volejbolistes Tīna Graudiņa un Anastasija Samoilova šodien Arnemā sāks Eiropas meistarsacīkstes.

C grupas spēlē plkst.21 pēc Latvijas laika turnīrā ar trešo numuru izsētās latvietes tiksies ar Francijas pāri Lezana Plaseta/Aleksija Rišāra (30.).

Trešdien Latvijas volejbolistes spēlēs ar nīderlandietēm Brehtu Pīrsmu un Vīsu Bekhausu (19.) un Polijas pāri Jagoda Slivka/Aleksandra Vahoviča (14.).

Graudiņa un Samoilova Eiropas meistarsacīkstēs triumfēja 2019. un 2022.gadā, bet pagājušajā gadā Vīnē tika līdz astotdaļfinālam.

Trešdien Arnemā sacensības uzsāks Latvijas duets Mārtiņš Pļaviņš/Kristians Fokerots, kuri ir izsēti ar 25.numuru. Viņi tiksies ar sacensību astoto pāri no Vācijas Svens Vinters/Lukass Pfrecšners, bet ceturtdien - ar Austrijas duetu Timo Hammarbergs/Filips Vallers un Šveices pāri Florians Brērs (24.).

Iepriekšējā čempionātā Latvija vīriešu turnīrā pārstāvēta nebija.

Eiropas čempionātā 32 dueti ir sadalīti astoņās grupās. Grupu uzvarētāji kvalificēsies astotdaļfinālam, otro un trešo vietu ieguvēji - 1/16 finālam, bet pēdējo vietu grupā ieņēmušajiem pludmales volejbolistiem čempionāts būs beidzies.

Eiropas čempionāts pludmales volejbolā Nīderlandes pilsētās Hāgā, Arnemā un Apeldornā norisināsies līdz 18.augustam.

Nav novērojama situācijas uzlabošanās produktu izcelsmes norādīšanai veikalos

Lai gan 1.septembrī veikalos obligāti visām precēm būs jāpievieno valstu karodziņi un uzraksti, kas norāda uz produkta izcelsmi, situācijas uzlabošanās joprojām nav vērojama, aģentūrai LETA sacīja Lauksaimniecības organizāciju sadarbības padomes (LOSP)...

Vāc parakstus par aicinājumu Latvijas teritorijā izvietot kodolieročus

Sabiedrības iniciatīvu portālā "Manabalss.lv" sākta parakstu vākšana par aicinājumu sabiedrotajiem Latvijas teritorijā izvietot kodolieročus.

Kā iniciatīvas pārstāvji norādīta kāda nekonkretizēta domubiedru grupa. Tā akcentē, ka NATO ietvaros jebkura NA...

Tie tiešām bija grandiozi svētki. Vieglatlēte Vaičule atskatās uz olimpiskajām spēlēm
Latvijas vieglatlēte Gunta Vaičule, viesojoties Latvijas Televīzijas (LTV) raidījumā "Rīta Panorāma", atzina, ka pirms olimpiskajām spēlēm viņai daudz nācies nodarboties ar motivācijas meklējumiem. Viņa gan uzsvēra, ka olimpiskās spēles kopumā bija krā...


Komentāri