lv
Q3kNf1kCs5R1kBzejI2JUDMDOpuTmOkE8c17t0iU
4013933

Nedēļas pirmajā dienā daudzviet īslaicīgi līs un pūtīs brāzmains vējš

Nedēļas pirmajā dienā daudzviet īslaicīgi līs un pūtīs brāzmains vējš

Pirmdien Vidzemē un Latgalē, kā arī daudzviet Zemgalē īslaicīgi līs, vietām gaidāms stiprs lietus un pērkona negaiss, prognozē sinoptiķi.

Rietumu vējš pāries ziemeļrietumu vējā un brāzmās pastiprināsies līdz 12-17 metriem sekundē, negaisa laikā iespējamas brāzmas līdz 20 metriem sekundē.

Līdz otrdienas rītam valsts austrumu un centrālajā daļā spēkā Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra izplatītais dzeltenās pakāpes brīdinājums par pērkona negaisu ar stiprām lietusgāzēm un krasām vēja brāzmām.

Palaikam spīdot saulei, gaisa temperatūra pirmdien paaugstināsies līdz +18..+23 grādiem.

Rīgā būs mainīgs mākoņu daudzums, gaidāms īslaicīgs lietus un iespējams pērkona negaiss. Vējš iegriezīsies no ziemeļrietumiem un brāzmās pieņemsies spēkā līdz 17 metriem sekundē, gaisa temperatūra nepārsniegs +21 grādu.

Laikapstākļus nosaka ciklona dienvidrietumu mala. Atmosfēras spiediens jūras līmenī no 1008 hektopaskāliem Vidzemes ziemeļos līdz 1012 hektopaskāliem Kurzemes dienvidrietumos.

Baire: Ķekavai steidzami jārisina skolu ietilpības problēma

Ķekavai steidzami jārisina skolu ietilpības problēma, lai nākotnē varētu nodrošināt izglītību visiem novada bērniem, intervijā aģentūrai LETA atzina Ķekavas novada domes priekšsēdētāja Viktorija Baire (JV).

Viņa norāda, ka raudzīties nākotnē un nedomāt,...

Svinīgi noslēgtas 33. Vasaras olimpiskās spēles (+VIDEO)

Nododot olimpisko karogu 2028.gada olimpisko spēļu mājvietai Losandželosai, svētdien Parīzē svinīgā ceremonijā tika noslēgtas 33. Vasaras olimpiskās spēles.

Latvijas karogu noslēguma ceremonijā Parīzes stadionā "Stade de France" nesa BMX frīstaila sport...

Jaunā nedēļa iesāksies ar lietusgāzēm un brāzmainu vēju

Nākamā nedēļa Latvijā iesāksies ar lietusgāzēm un brāzmainu vēju, bet nedēļas vidū laika apstākļi uzlabosies, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs (LVĢMC).

Pirmdien gaidāms mainīgs mākoņu daudzums, galvenokārt valsts austrumos īs...



Komentāri