lv
93FOvkrLVIzSVu3X1WOGOiKrjaYApawvBO1ToBia
3984799

Ostapenko WTA rangā saglabā 11.vietu

Ostapenko WTA rangā saglabā 11.vietu

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko jaunākajā Sieviešu tenisa asociācijas (WTA) rangā savu pozīciju nav mainījusi un ieņem 11.vietu.

Tikmēr šīs sezonas rangā Ostapenko ir devītā.

Latvijas otrā rakete Darja Semeņistaja zaudējusi divas pozīcijas, ieņemot 136.vietu. Diāna Marcinkēviča ir piecas ailītes zemāk kā pagājušajā nedēļā un ieņem 325.vietu, bet Anastasija Sevastova ir divas pozīcijas augstāk, ieņemot 368.vietu. Daniela Vismane (548.) zaudējusi 35 vietas, bet 59 vietas augstāk ir Kamilla Bartone (607.), kamēr Valērijai Karginai ir vienas vietas (1160.) un Margaritai Ignatjevai trīs vietu kritums (1222.).

Pirmajā desmitniekā notikusi viena izmaiņā amerikānietei Danielai Kolinsai no astotās uz devīto vietu nobīdot Mariju Sakari no Grieķijas.

Ranga līdere joprojām ir poliete Iga Švjonteka, kurai seko Korija Gofa no ASV, baltkrieviete Arina Sabaļenka un Jeļena Ribakina no Kazahstānas. Piektā ir Jasmīne Paolīni no Itālijas, aiz viņas ir amerikāniete Džesika Pegula, Džena Sjiņveņa no Ķīnas, Kolinsa un Sakari, bet desmitnieku noslēdz čehiete Barbora Krejčīkova.

Dubultspēļu rangā Ostapenko ir saglabājusi 17.pozīciju. Vismanei kritums par 12 pozīcijām (186.), bet Semeņistaja pakāpusies desmit ailītes augstāk uz 187.vietu. Marcinkēvičai kritums par 28 vietām (254.), kamēr Bartone saglabājusi 337.pozīciju. Ignatjeva pakāpusies par trim ailītēm (851.), Danielai Dārtai Feldmanei kritums par deviņām vietām (1238.), Marinai Markinai par desmit (1248.), Karginai - par septiņām (1356.) un Marijai Semeņistajai - arī par septiņām (1562.).

TIEŠRAIDE: Pludmales volejbols. Graudiņa/Samoilova aizvada olimpisko astotdaļfinālu
Latvijas olimpiešu notikumiem bagātā pirmdiena sākas ar pludmales volejbolu. Latvijas dāmu duets Tīna Graudiņa un Anastasija Samoilova Eifeļa torņa pakājē tiekas ar vācietēm Svenju Milleri un Sinju Tilmani. Spēli tiešraidē skaties LTV7 un LSM.lv.
Veģetārie Cēzara salāti skolēnu gaumē. Vistu aizstāj ar riekstiem
Kopš brīža, kad šefpavārs Mārtiņš Rītiņš Cēzara salātus ienesa Latvijas gastronomijas ainā, tie ir visiem labi zināmi. Taču recepte ir vien atspēriena punkts, lai katrs nonāktu līdz garšai, kas apmierina, uzskata Rīgas 1. ģimnāzijas skolēni. Tādēļ Latv...
FOTO: Labvēlīga laika lutināts, Liepājā izskanējis festivāls «Summer Sound 2024»
Spīdot saulei un matos rotaļājoties Baltijas jūra vējam, Liepājā aizvadītajā nedēļas nogalē izskanējis festivāls "Summer Sound". Šogad festivāls svinēja savu 12. dzimšanas dienu un vienkopus pulcēja labi zināmus māksliniekus no Latvijas un ārvalstīm. F...


Komentāri