lv
eQZzxAKLeK5UDEkYSR24RsmUdeRCa5zk2GylMYhb
39653

Ķīpsalā turpināsies izstāde "Furniture & Design Isle 2022"

Ķīpsalā turpināsies izstāde "Furniture & Design Isle 2022"
Rīga, 5.nov., LETA. Šodien izstāžu centrā Ķīpsalā turpinās izstāde "Furniture & Design Isle 2022", aģentūru LETA informēja Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrības "BT1" pārstāve Inese Libere.

Rīga, 5.nov., LETA. Šodien izstāžu centrā Ķīpsalā turpinās izstāde "Furniture & Design Isle 2022", aģentūru LETA informēja Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrības "BT1" pārstāve Inese Libere.

Izstāde notiks līdz 6.novembrim, apmeklētājus gaidot katru dienu no plkst.10.

Kā atzīmēja Libere, šodien pasākuma laikā notiks "Sadolin" lekcija par aktualitātēm krāsu pasaulē. Lekcija sāksies plkst.12.30.

Vienlaikus "Furniture & Design Isle 2022" ekspozīcijā būs iespējams apskatīt dažādu ražotāju mēbeles, interjera priekšmetus un dekorus gan mājoklim, gan publiskajām telpām.

Kopumā ar savu piedāvājumu apmeklētājus iepazīstinās vairāk nekā 150 uzņēmumu no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Ukrainas, Polijas un citām valstīm.

Līdzās mēbeļu, interjera priekšmetu un gaismekļu piedāvājumam būs arī dažādi apdares materiāli interjeram un eksterjeram - gan parkets, lamināts un citi grīdas segumi, gan dekoratīvās apdares un dabīgā akmens materiāli.

Tāpat izstādes apmeklētāji varēs konsultēties ar dizaineriem. Šogad Latvijas Dizaineru savienības stendā trīs dienu laikā konsultēs deviņi sertificēti interjera dizaineri - Kristiana Kazarjana, Varis Dzērve, Dace Zeltiņa, Katrīne Pētersone, Vīva Ieviņa, Līga Kausiniece, Jānis Vaivods, Miks Pētersons un Arvīds Plokšta.

Apmeklētāji tiek aicināti sagatavoties konsultācijai un ņemt līdzi uz izstādi fotogrāfijas un telpas plānojumu ar izmēriem.

Izstādes laikā varēs satikt meistarus, kuri nodarbojas ar mēbeļu atjaunošanu un mīksto mēbeļu pārvilkšanu, un dizainerus, kuri izstrādā individuāla dizaina mīksta un korpusa tipa mēbeles.

Režīma kalps, kas centās atmaskot staļinistu noziegumus – kara hronists Vasilijs Grosmans
Padomju rakstnieks Vasilijs Grosmans bija pretrunīga personība, kura slavu pēc uzcītīgas kalpošanas Staļina režīmam vairāku desmitu gadu garumā paradoksāli iznīcināja "atkušņa" iluzorā brīvība. Grosmans kaldināja popularitāti ar savām reportāžām no fro...
Dzemdību traumas un bērnu nāves. Kāpēc ar cēloņu meklēšanu nesokas
Fizioterapija un ergoterapija katru dienu – tāda dzīve pēc smagajām dzemdībām ir piecus mēnešus vecajai Lindas Elenas Kagaines meitiņai. Bērns piedzimis ar smagu asfiksiju, no Jūrmalas slimnīcas aizvests uz Paula Stradiņa Klīnisko universitātes slimnīc...
Kristīnas dārzs Gudeniekos ar dzīviem pāviem, sapītām narcisēm un papagaiļknābi
"Es neesmu tā, kas skries līdzi stereotipiem un stādīs visu tikai tādēļ, ka tā vajag. Nē, es stādīšu to, kas man patīk, bet, ja galu galā nepatiks, izsviedīšu ārā," tā par savu dārziņu teic Kristīna Rudavičūte-Putniņa. Viņas dārzā ir tikai viens skujko...


Komentāri