lv
xpXvzKZH788QNPVmMtncbPzwFwbuRnSXD5C7qqz8
39018

Kristīnas dārzs Gudeniekos ar dzīviem pāviem, sapītām narcisēm un papagaiļknābi

Kristīnas dārzs Gudeniekos ar dzīviem pāviem, sapītām narcisēm un papagaiļknābi
"Es neesmu tā, kas skries līdzi stereotipiem un stādīs visu tikai tādēļ, ka tā vajag. Nē, es stādīšu to, kas man patīk, bet, ja galu galā nepatiks, izsviedīšu ārā," tā par savu dārziņu teic Kristīna Rudavičūte-Putniņa. Viņas dārzā ir tikai viens skujkoks, un tas pats par prieku vīram. Savukārt puķudobēs gozējas gana daudz interesantu augu, dažas šķirnes – pat īsti retumi, kas iegādāti nejauši. Šur tur dobēs un krūmu puduros var atrast arī pa krāšņai spalvai, jo turpat ganās arī Kristīnas lolojumi – trīs pāvi.
Pēc Lagardas intervijas nekvalitatīvā tulkojuma LTV pārtrauc līgumu ar pakalpojuma sniedzēju
Rīga, 4.nov., LETA. Latvijas Televīzija (LTV) nolēmusi pārtraukt līgumu ar tulkošanas pakalpojuma sniedzēju SIA "Linearis" pēc nekvalitatīvā tulkojuma intervijai ar Eiropas Centrālās bankas prezidenti Kristīni Lagardu, vēsta portāls "Lsm.lv".

R...

Hokeja vārtsargs Merzļikins ielaiž piecas ripas un zaudē «Avalanche»
Latviešu hokeja vārtsarga Elvja Merzļikina pārstāvētā Kolumbusas "Blue Jackets" piektdienas agrajā spēlē Somijā ar 3:6 zaudēja Kolorado "Avalanche", liecina Nacionālās Hokeja līgas (NHL) informācija.
Eiropols veic iespaidīgu operāciju: 16 000 policistu, 28 valstis un 382 aizturētie
Eiropas un Turcijas policijas reidos 28 valstīs aizturējusi 382 cilvēkus, kurus tur aizdomās par kontrabandu Balkānos un Eiropas dienvidaustrumos, piektdien paziņojusi Eiropas Savienības tiesībaizsardzības aģentūra Eiropols.


Komentāri