lv
CxfxxcnnNOkZenRemb2tRev2S7IUSxIwRsS6LuXZ
395507

Pārtikas mazumtirdzniecības apgrozījums Latvijā oktobrī – par 3,8% mazāks nekā pirms gada

Pārtikas mazumtirdzniecības apgrozījums Latvijā oktobrī – par 3,8% mazāks nekā pirms gada
Mazumtirdzniecības apgrozījums Latvijā 2022. gada oktobrī, salīdzinot ar 2021. gada oktobri, pieauga par 5,8%, liecina Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) apkopotie kalendāri koriģētie dati salīdzināmajās cenās. Pārtikas preču mazumtirdzniecība samazinājās par 3,8%. Nepārtikas preču mazumtirdzniecības apjoms, neieskaitot autodegvielas mazumtirdzniecību, palielinājās par 14,9 %, autodegvielas – palielinājās par 2,7%.
Roberts Uldriķis dod padomus jaunajam futbola talantam Melnim
Roberts Uldriķis ir viens no labākajiem šā brīža Latvijas futbolistiem. Vēl pirms sešiem gadiem viņš spēlēja Hanzas vidusskolas laukumā, tagad – Eiropā, un pārstāv Latvijas futbola izlasi. Šobrīd ir pienācis viņa laiks dot padomus Bruno Melnim – 18 gad...
Skaitļi no Ukrainas par Krievijas dzīvā spēka zaudējumiem

Krievijas karaspēka dzīvā spēka zaudējumi Ukrainā līdz otrdienas rītam sasnieguši 88 380 karavīrus, ziņo Ukrainas armijas ģenerālštābs.

Diennakts laikā iznīcināti 480 iebrucēji.

Kopš atkārtotā iebrukuma sākuma 24.februārī krievi zaudējuši 2911 tankus, 5...

VUGD aicina vecākiem veikt pārrunas ar bērniem par drošību  ziemā

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) aicina vecākus pārrunāt ar bērniem drošības jautājumus ziemā, informēja VUGD Prevencijas un sabiedrības informēšanas nodaļas vecākā inspektore Sandra Vējiņa.

Vakar pēcpusdienā VUGD saņēma izsaukumu uz Va...



Komentāri