lv
cMvm4xujllnGe0yyB9mxtXRkzUheKHIEiEtRAnot
394972

VUGD aicina vecākiem veikt pārrunas ar bērniem par drošību ziemā

VUGD aicina vecākiem veikt pārrunas ar bērniem par drošību  ziemā

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) aicina vecākus pārrunāt ar bērniem drošības jautājumus ziemā, informēja VUGD Prevencijas un sabiedrības informēšanas nodaļas vecākā inspektore Sandra Vējiņa.

Vakar pēcpusdienā VUGD saņēma izsaukumu uz Valku, kur uz dīķa pastaigājas bērni. Šajā gadījumā bērni no ledus nogāja paši, taču VUGD aicina ikvienu vecāku ar bērniem pārrunāt drošības jautājumus ziemā, lai izvairītos no traģiskām nelaimēm.

VUGD atgādina, ka ledus kārta uz ūdenstilpes tikai veidojas un ledus ir ļoti trausls, nespējot izturēt ne dzīvnieka, ne cilvēka svaru. Atrašanās uz ledus pašlaik ir ļoti bīstama un var beigties ar traģiskām sekām.

Pirmdien reģistrēti 537 Covid-19 gadījumi; viens mirušais

Aizvadītajā diennaktī Latvijā kopumā reģistrēti 537 jauni inficēšanās ar Covid-19 gadījumi un saņemta informācija par viena ar šo vīrusu inficēta pacienta nāvi, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotie dati.

Šajā laikā veikti 344...

Putins neatsakās no plāniem ieņemt Kijivu – gatavs karot gadiem, atklāj avoti
Par spīti virknei spēcīgu sakāvju kaujas laukā un smagajiem Krievijas spēku zaudējumiem Krievijas diktators Vladimirs Putins nav atteicies no plāniem ieņemt Kijivu. Sava mērķa sasniegšanai, nerēķinoties ar zaudējumiem, viņš ir gatavs karot vairākus gad...
Irānas ģenerālis paziņo, ka protestos gājuši bojā 300 cilvēki
Irānā protestos, kas aizsākās pēc 22 gadus vecās Mahsas Amini nāves 16. septembrī tikumības policijas apcietinājumā, dzīvību zaudējuši vairāk nekā 300 cilvēku, trešdien pavēstīja Revolūcijas gvardes ģenerālis.


Komentāri