lv
ZDkDWWhf1OKfEfb4Mn6p6vgfUxZlIQ78rWkS7pco
3954469

Rīgas lidostā pirmdien iespējamas izmaiņas lidojumu sarakstā

Rīgas lidostā pirmdien iespējamas izmaiņas lidojumu sarakstā

Rīgas lidostā pirmdien iespējamas izmaiņas lidojumu sarakstā, teikts lidostas paziņojumā.

Lidostā norāda, ka spēcīgā vēja dēļ pirmdien ir iespējamas izmaiņas lidojumu sarakstā, tādējādi pasažieri ir aicināti sekot līdzi aktuālajai informācijai un lidojuma izmaiņu gadījumā sazināties ar aviokompānijām.

Šobrīd pieejamā informācija liecina, ka ir atcelti Latvijas nacionālās aviokompānijas "airBaltic" reisi uz un no Helsinkiem, kā arī uz un no Viļņas. Tāpat vairāki reisi kavējas.

Jau ziņots, ka 2023.gadā Rīgas lidostā apkalpoja kopumā 6,631 miljonu pasažieru, kas ir par 23,2% vairāk nekā gadu iepriekš, kad tika apkalpots 5,381 miljons pasažieru, taču par 15% mazāk nekā 2019.gadā, kad lidostā tika apkalpoti 7,798 miljoni pasažieru.

Starptautiskā lidosta "Rīga" ir lielākais aviosatiksmes mezgls Baltijas valstīs.

Kaujas mediķe no Latvijas: Esam ielikti visās peklēs

Esam ielikti visās peklēs, tā savu darbu Ukrainā raksturoja par "Gada Eiropas cilvēku Latvijā" atzīta Latvijas medicīnas māsa, seržante Ukrainas armijā Sarmīte Cīrule.

Viņa TV3 raidījumā "900 sekundes" uzsvēra, ka pēdējā gadā, īpaši pusgadā, ar karavīri...

Olimpiskā dienasgrāmata: Spēļu sākums, beigas un sacensību priekšvakars
Kamēr olimpiskās spēles Parīzē vēl tikai pamazām uzņem apgriezienus, sportisti aizvada savus pirmo startus vai vēl tikai gatavojas savam uznācienam uz sporta lielākās skatuves, daļai spēles jau ir noslēgušās. Emociju bagāti notikumi svētdien risinājās ...
Laika apstākļu dēļ pirmdien var būt atcelti vai aizkavēti arī reģionālo autobusu

Laika apstākļu dēļ pirmdien var būt atcelti vai aizkavēti arī reģionālo autobusu reisi, liecina Autotransporta direkcijas publiskotā informācija.

Direkcijā norāda, ka vētras seku dēļ, kas ir saistīti gan ar plūdiem, gan ar pāri autoceļiem un sliedēm pār...



Komentāri