lv
TQQtkpXZupC8H39ng8UVx4HkuTJF4Rv18sVxVv8s
3954468

Kaujas mediķe no Latvijas: Esam ielikti visās peklēs

Kaujas mediķe no Latvijas: Esam ielikti visās peklēs

Esam ielikti visās peklēs, tā savu darbu Ukrainā raksturoja par "Gada Eiropas cilvēku Latvijā" atzīta Latvijas medicīnas māsa, seržante Ukrainas armijā Sarmīte Cīrule.

Viņa TV3 raidījumā "900 sekundes" uzsvēra, ka pēdējā gadā, īpaši pusgadā, ar karavīriem vairāk tiek runāts emocionāli, palīdzēts psiholoģiski un garīgi. "Es parasti saku - mēs tagad svinam dzīvību, mēs raudāsim pēc tam. Cenšos skaidrot, ka karš nav tas laiks, kad mēs karavīri varam atļauties sērot, un ieiet dziļā sāpē," pauda Cīrule.

Viņa uzsvēra, ka katrs zaudējums ir ļoti smags.

Mediķe arī pateicās visiem Latvijā, kas turpina ziedot un palīdzēt. Viņas rota šobrīd esot pilnībā medicīniski apgādāta. Atbraucot, neesot bijis nekā.

Olimpiskā dienasgrāmata: Spēļu sākums, beigas un sacensību priekšvakars
Kamēr olimpiskās spēles Parīzē vēl tikai pamazām uzņem apgriezienus, sportisti aizvada savus pirmo startus vai vēl tikai gatavojas savam uznācienam uz sporta lielākās skatuves, daļai spēles jau ir noslēgušās. Emociju bagāti notikumi svētdien risinājās ...
Laika apstākļu dēļ pirmdien var būt atcelti vai aizkavēti arī reģionālo autobusu

Laika apstākļu dēļ pirmdien var būt atcelti vai aizkavēti arī reģionālo autobusu reisi, liecina Autotransporta direkcijas publiskotā informācija.

Direkcijā norāda, ka vētras seku dēļ, kas ir saistīti gan ar plūdiem, gan ar pāri autoceļiem un sliedēm pār...

Olimpiskā dienasgrāmata: Spēļu sākums, beigas un sacensību priekšvakars
Kamēr pašas olimpiskās Parīzē vēl tikai pamazām uzņem apgriezienus, sportisti aizvada savus pirmo startus vai vēl tikai gatavojas savam uznācienam uz sporta lielākās skatuves, daļai spēles jau ir noslēgušās. Emociju bagāti notikumi svētdien risinājās "...


Komentāri