lv
CsdwcPBC3VdUsxihgndFIGwUDLBo9ilXqP4eC3YQ
3950591

Daugavpilī paplašinās sociālā dienesta kapacitāte (+VIDEO)

Daugavpilī paplašinās sociālā dienesta kapacitāte (+VIDEO)

Valsts pilsēta rūpējas par tiem, kuriem šobrīd klājas visgrūtāk.

25. jūlijā Daugavpils valstspilsētas pašvaldības domes sēdē deputāti pieņēma lēmumu par valstij piederoša ēku kompleksa bezatlīdzības pārņemšanu pašvaldības īpašumā. Ēkas atrodas Ģimnāzijas ielā 12 un pašlaik pieder Finanšu ministrijai. Iepriekš tajās atradās Latvijas Bankas filiāle un SEB bankas nodaļa.

Pašvaldība plāno izmantot šīs ēkas savu funkciju izpildei, primāri, lai pārceltu uz turieni Sociālā dienesta Klientu apkalpošanas centru, kurš jau vairākus gadus atrodas pašvaldībai nepiederošās un īrētās telpās Lāčplēša ielā 39.

Ir vairāki tehniski un ekspluatācijas iemesli, kādēļ ēka Lāčplēša ielā 39 nav piemērota ilgtermiņa lietošanai. Klientu apkalpošanas centra pārcelšana uz Ģimnāzijas ielu 12 būtiski uzlabos gan Sociālā dienesta klientu apkalpošanas kvalitāti, gan arī darbinieku darba apstākļus.

Pēc deputātu lēmuma par ēku kompleksa pārņemšanu pašvaldības bilancē tiks noformēti attiecīgie dokumenti un telpas gatavotas pašvaldības struktūrvienību pārcelšanai.

Daugavpils valstspilsētas pašvaldības iestāde „Sociālais dienests” ir tieši pakļauta Daugavpils valstspilsētas domei un atrodas Daugavpils valstspilsētas domes Sociālo jautājumu komitejas pārraudzībā.

Sociālais dienests normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā nodrošina sociālo pakalpojumu un sociālās palīdzības administrēšanu Daugavpils valstspilsētas pašvaldības administratīvajā teritorijā, kā arī pilda citus saistošajos noteikumos, pašvaldības domes, pastāvīgo komiteju lēmumos un Dienesta Nolikumā noteiktos pienākumus.

VDD stāsta par krievu diversantu grupu, kas plānojusi uzbrukumus Latvijā

Krievijas specdienesti savervētos Eiropas valstu iedzīvotājus nereti sūta īstenot kaitnieciskas aktivitātes ārpus viņu mītnes valsts, lai jauktu pēdas, aģentūrai LETA atzina Valsts drošības dienestā (VDD).

Šonedēļ Ukrainas Drošības dienests (SBU) pavēst...

No 1. augusta Latvijas tabakas tirgū notiks «revolūcija no augšas» (+VIDEO)

Sabiedrības veselības aprūpes sabiedrība lielākoties ir atzinīgi novērtējusi šos grozījumus.

Eiropas Savienība jau kopš 2020. gada maija ir aizliegusi mentolu tabakas izstrādājumos, atzīstot to, ka īpaši jauniešu auditorijā tā patīk līdzīgi kā citi jaun...
Starptautiskajā restorānu ceļvedī iekļauti 70 Latvijas restorāni

Starptautiskajā "Falstaff International" restorānu ceļvedī iekļauti 70 Latvijas restorāni no Rīgas un reģioniem, liecina ceļveža tīmekļvietnē publiskotā informācija.

Ceļvedī restorāniem tiek piešķirti punkti, kur punktu skaits tiek veidots, vērtējot ēdi...



Komentāri