lv
PCLEsLFBd116nXSimq8tJuwlMCwqePz1nMn16xvK
3950037

Starptautiskajā restorānu ceļvedī iekļauti 70 Latvijas restorāni

Starptautiskajā restorānu ceļvedī iekļauti 70 Latvijas restorāni

Starptautiskajā "Falstaff International" restorānu ceļvedī iekļauti 70 Latvijas restorāni no Rīgas un reģioniem, liecina ceļveža tīmekļvietnē publiskotā informācija.

Ceļvedī restorāniem tiek piešķirti punkti, kur punktu skaits tiek veidots, vērtējot ēdienu, dzērienus, apkalpošanu un iekārtojumu.

No Latvijas restorāniem ceļveža pirmajā vietā ar 96 punktiem ierindojas "Michelin" zvaigzni saņēmušais "Max Cekot Kitchen", par otru labāko restorānu atzīts "Barents", kas saņēmis 95 punktus, savukārt trešajā vietā ar 92 punktiem ierindojas restorāns "Kest".

Līdztekus ceļveža autori sarindojuši Latvijas restorānus arī virknē kategoriju, piemēram, "Labākie restorāni netālu no Rīgas", "Labākie Latvijas viesnīcu restorāni", "Labākie zivju restorāni Latvijā", un tamlīdzīgi.

"Falstaff International" izveidotais ceļvedis pieejams tīmekļvietnē "falstaff.com".

Kā liecina tīmekļvietnē publiskotā informācija, "Falstaff International" dibināts 1980.gadā. Patlaban žurnāls sevi pozicionē kā vienu no lielākajiem vīna, ēdiena un ceļojumu žurnāliem vāciski runājošajā Eiropas daļā, kopējai auditorijai tiešsaistē un drukātajā formā sasniedzot vairākus miljonus lasītāju.

Latvija plāno iegādāties vieglos uzbrukuma helikopterus no ASV (+VIDEO)

Tā ieroču sistēma atbalsta visu veidu NATO munīciju.

NBS attīstības plāna ieviešanas gaitā tiks turpināta arī Gaisa spēku (GS) attīstība. Viena no galvenajām spēju attīstības prioritātēm ir slāņveida pretgaisa aizsardzības attīstība, kas nodrošinās Latv...

Rekordliels cilvēku skaits, kas vēlas studēt medicīnu Rīgā (+VIDEO)

Uzņemšana turpinās gan RSU maģistrantūrā, gan doktorantūrā.

Šogad Rīgas Stradiņa universitātes (RSU) vasaras uzņemšanā kopumā saņemti 10 094 pieteikumi, kas ir par 13,4% vairāk nekā pērn un ir augstākais rādītājs RSU vēsturē. Turklāt uzņemšana turpinās ...

Tenisistes Ostapenko olimpiskā turnīra spēle pret Osorio tiek pārcelta uz svētdienu
Latvijas tenisa pirmā rakete Aļona Ostapenko laikapstākļu dēļ šodien neaizvadīs olimpiskā vienspēļu turnīra pirmās kārtas spēli pret kolumbieti Kamilu Osorio, ziņo Latvijas Olimpiskā komiteja (LOK)


Komentāri