lv
6iG3iUf8gScNqsimAdHSEcUPNziy507cahTP3nDq
393147

Ko piedāvā «4 istabas»?

Ko piedāvā «4 istabas»?

“4 istabas” ir mēbeļu veikals ar vairāk nekā 15 gadu pieredzi, kas jau liecina, ka šeit strādā cilvēki, kas zina, kā katram mājoklim un ikvienai istabai piedāvāt tieši to, kas vajadzīgs. “4 istabu” veikali atrodas Limbažos, Cēsīs un Valmierā, taču mēbeļu piegāde tiek veikta visā Latvijā, tāpēc atliek vien ienākt mājaslapā www.4istabas.lv, lai izvēlētos tieši sev nepieciešamo. Šeit atrodams viss gan praktisks virtuves stūra skapis, gaumīgs drēbju skapis vai modernas mīkstas mēbeles.

Īpaši plašā piedāvājumā ir virtuves mēbeles, jo parasti tieši virtuves dizains ir tas, kas prasa pilnībā saskaņot visas virtuves iekārtas un virtuves skapīšus. Mājaslapā var izpētīt neskaitāmas virtuves mēbeļu kolekcijas, kas noteikti iedvesmos pārmaiņām jūsu virtuvē!

“4 istabas” piedāvā mēbeles ne tikai privātajiem mājokļiem, bet arī biroju telpām. Te atrodamas gan modernas biroja mēbeļu kolekcijas, gan atsevišķas mēbeles, piemēram, rakstāmgaldi, dokumentu skapji, datorkrēsli un daudz kas cits.

Mēbeļu veikala mājaslapa ir ļoti pārdomāta, lai milzīgajā piedāvājuma klāstā neapjuktu un viss būtu viegli pārskatāms – pirmkārt, ir ērti pat neatverot vaļā konkrētu preci (piemēram, ja interesē skapis, kas redzams mājaslapas sadaļā “Priekšnams”), jau redzēt tās izmērus. Otrkārt, visās sadaļās ir pielāgoti filtri, ar kuru palīdzību var atlasīt sev interesējošās preces. Piemēram, ja interesē iebūvējamie skapji, ir iespējams atlasīt pēc materiāla, izmēriem vai pat, ja nepieciešams tieši iebūvējamais skapis ar apgaismojumu, iespējams meklēt arī tādā veidā.

Mājaslapā atrodama visa informācija gan par piegādi un maksājuma veidiem, gan par citiem noteikumiem. Tāpat sadaļā “Padomi” iespējams aplūkot daudzas interesantas un vērtīgas lietas, kas noteikti noderēs, ja plānojat pārmaiņas kādā telpā!

Ja tomēr “4 istabu” piedāvājumā neatrodat tieši to, ko meklējāt, iesakām tik un tā sazināties ar šī veikala speciālistiem, jo tiek veikta mēbeļu izgatavošana arī pēc individuāliem pasūtījumiem. Piemēram, varbūt to pašu iebūvējamo skapi jūs vēlaties telpas stūrī vai bēniņos, kur ir slīpi griesti – viss ir iespējams! Draudzīgs un pretimnākošs klientu apkalpošanas serviss ir viens no “4 istabas” darba stūrakmeņiem, tāpēc jūtieties droši uzrunāt speciālistus savā jomā!

Apmaksāta publikācija

Kāpēc Latvija kļūst par trešās pasaules valsti? 5 mīti par Latvijas ekonomiku

Ar katru dienu Latvijas iedzīvotāji kļūst arvien nabadzīgāki. Mūs aicina taupīt, ciešāk pievilkt jostas, skaidrojot notiekošo ar visai dažādiem iemesliem. Bet vai tie ir patiesie iemesli? Vai arī tie ir tikai mīti? Un kādas ir prognozes tuvākajai nākot...

Pirmdien ceļu satiksmes negadījumos cietuši četri cilvēki

Aizvadītajā diennaktī Latvijā ceļu satiksmes negadījumos cietuši četri cilvēki, ziņo Valsts policija.

Kopumā valstī 24 stundās reģistrēti 72 ceļu satiksmes negadījumi, to skaitā trīs ar cietušajiem. Visi negadījumi ar cietušajiem notikuši Rīgas reģionā....

Zelenskis: Krievijas vadība atriebjas Ukrainai

Krievijas vadība atriebjas Ukrainai par atteikšanos pieņemt tās kārtību, pirmdienas vakarā videouzrunā pavēstīja Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis.

Pēc viņa teiktā, pagājušajā nedēļā vien Krievijas karaspēks Hersonu un tās apkārtni apšaudīja 258 ...



Komentāri