lv
8YJaOrED0U3cQTSWbWHPs1eXvjEUSzAJBOuI3fcU
393145

Pirmdien ceļu satiksmes negadījumos cietuši četri cilvēki

Pirmdien ceļu satiksmes negadījumos cietuši četri cilvēki

Aizvadītajā diennaktī Latvijā ceļu satiksmes negadījumos cietuši četri cilvēki, ziņo Valsts policija.

Kopumā valstī 24 stundās reģistrēti 72 ceļu satiksmes negadījumi, to skaitā trīs ar cietušajiem. Visi negadījumi ar cietušajiem notikuši Rīgas reģionā.

Nedēļas pirmajā dienā uz Latvijas ceļiem pieķerti desmit dzērājšoferi un divi autovadītāji, kuri pie stūres bija sēdušies narkotisko vielu ietekmē.

Par agresīvu braukšanu diennakts laikā noformēti seši protokoli, bet par atļautā ātruma pārsniegšanu - 81, liecina policijas apkopotā statistika.

Zelenskis: Krievijas vadība atriebjas Ukrainai

Krievijas vadība atriebjas Ukrainai par atteikšanos pieņemt tās kārtību, pirmdienas vakarā videouzrunā pavēstīja Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis.

Pēc viņa teiktā, pagājušajā nedēļā vien Krievijas karaspēks Hersonu un tās apkārtni apšaudīja 258 ...

Degot mājai Cēsu novadā, naktī uz otrdienu bojā gājis cilvēks
Īsi pēc pusnakts Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma izsaukumu uz Cēsu novada Amatas pagastu, kur dega divstāvu dzīvojamā māja. Ugunsnelaimē bojā gājis viens cilvēks, portāls “Delfi” uzzināja dienestā.
Nepārvaramas domstarpības valdības veidošanā vairs nav redzamas, saka Kols
Nepārvaramas domstarpības topošās koalīcijas partiju starpā par valdības veidošanu pašlaik vairs nav redzamas, šādu viedokli intervijā LTV "Rīta panorāmai" pauda Nacionālās apvienības (NA) politiķis, Saeimas Ārlietu komisijas priekšsēdētājs Rihards Kol...


Komentāri