lv
NzzwuLDAxFniEqEMEgLdqr4x5SAkmsZTDpqFD3d6
3930124

Paredz ieguldījumus prettanku spējas turpmākai attīstībai

Paredz ieguldījumus prettanku spējas turpmākai attīstībai

Stiprinās prettanku aizsardzību.

Ministru kabinets kārtējās sēdes slēgtajā daļā apstiprināja Aizsardzības ministrijas informatīvo ziņojumu "Par prettanku sistēmām", kas paredz ieguldījumus prettanku spējas turpmākai attīstībai.

Nacionālo bruņoto spēku arsenālā jau ir vairāki prettanku ieroči, tostarp granātšāvēju "Carl Gustaf" jaunākā modifikācija, ko Latvija 2020.gadā pasūtīja kopā ar Igaunijas partneriem.

Lai nodrošinātu Nacionālo bruņoto spēku maksimāli ātru attīstību, to ilgtermiņa attīstības plānā ir paredzēts līdz 2027.gadam valsts aizsardzībā ieguldīt līdz pat 3% no iekšzemes kopprodukta.

Rīgā varētu demontēt astoņus komunisma un Krievijas imperiālisma simbolus

Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks, pašreizējais mēra pienākumu izpildītājs Edvards ratnieks (NA/LRA) vērsies Pieminekļu padomē ar aicinājumu demontēt astoņus komunisma un Krievijas imperiālisma simbolus Rīgas pilsētvidē.

Pēc Ratnieka teiktā, Rīgas pi...

Plāno mobilizācijas mācības

Mācības notiks Zemessardzes 3. Latgales brigādes atbildības teritorijā, un tajās plānots iesaistīt aptuveni 1000 zemessargu un rezerves karavīru, pamatojoties uz Aizsardzības ministrijas izstrādātu Ministru kabineta rīkojumu par kaujas gatavības pārbau...

Ventspilnieki un viesi aicināti uz izcilu koncertu «Latvijas» zālē (+VIDEO)

Tā piedāvā augstas kvalitātes akustiku, inovatīvu dizainu un daudzveidīgu kultūras pasākumu programmu.

Ventspilī koncertzāle "Latvija" atzīmēs savu piecu gadu jubileju ar īpašu koncertu 2024.gada 27.jūlijā plkst.18.00. Šis unikālais notikums iezīmē piec...



Komentāri