lv
WocrrQookww9ZV1jbFRdXzIXTRzjQYKjvtt8yNql
3929594

Pārbaudīs iespējamos Latvijas futbolistu izteikumus Krievijas atbalstam

Pārbaudīs iespējamos Latvijas futbolistu izteikumus Krievijas atbalstam

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Ētikas komiteja sākusi noskaidrot apstākļus par iespējamiem RFS futbolistu Gļeba Žaleiko un Adama Marhijeva Krieviju atbalstošiem izteikumiem, otrdien pavēstīja LFF.

28.jūnijā Latvijas pēc spēka otrās līgas mačā starp RFS otro komandu un "Leevon"/PPK tribīnēs noticis incidents, kurā Žaleiko māte pretinieku komandas līdzjutējiem likusi pamest stadionu, nosaukusi viņus par fašistiem un piesaukusi Vladimiru Putinu, kurš, atbraucot uz Latviju, pirmos nošaus šos līdzjutējus.

Kā vietnē "X" vēsta liecinieki, pēc tam konfliktā iesaistījies arī Žaleiko un Marhijevs, pievienojoties futbolista mātes paustajam.

"Ētikas komiteja ir sākusi skaidrot un vērtēt notikušā apstākļus jautājumā par RFS futbolistu Gļeba Žaleiko un Adama Marhijeva iespējamajiem naidu kurinošajiem un uz Krievijas atbalstīšanu vērstajiem izteikumiem, tai skaitā pieprasot iesaistīto pušu paskaidrojumus. Par to, vai tiks ierosināta ētikas pārkāpuma lietvedība, tiks lemts, vadoties no saņemtās informācijas un citiem faktiem," teikts LFF paziņojumā.

LFF pievērsa uzmanību notikušajam tikai nepilnu mēnesi vēlāk, bet RFS nav komentējusi savas komandas pārstāvju rīcību.

Rīgā meklēs iespējas atdzīvināt galvaspilsētas centru

Rīgas pašvaldība kopā ar uzņēmējiem meklēs iespējas "atdzīvināt" galvaspilsētas centru, informē Rīgas domes Ārējās komunikācijas nodaļa.

Rīgas pašvaldības pārstāvjiem tiekoties ar Latvijas Nekustamo īpašumu darījumu asociācijas (LANĪDA), Latvijas Tirdzn...

Trešdien Latvijā daudzviet gaidāms lietus

Trešdien daudzviet gaidāms īslaicīgs lietus, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķi.

Dienā lokāli līs stipri, kā arī gaidāms pērkona negaiss. Pūtīs lēns vējš, negaisa laikā tas būs brāzmains.

Gaisa temperatūra dienā sasni...

Ekspluatācijā nodots Daugavas stadiona centrālais sporta laukums

Saskaņā ar Būvniecības valsts kontroles atzinumu 11.jūlijā ekspluatācijā pieņemts Daugavas stadiona centrālais sporta laukums.

Projektētie inženierbūvju risinājumi rekonstruētajam Daugavas stadiona centrālajam sporta laukumam atbilst starptautisko sport...



Komentāri