lv
Q5Q8gjI6mW3il8XyUw6aMMZ4dB3j27e6AcNZqDc6
3920547

Straupē šodien notiks septītie Latvijas vīndaru svētki

Straupē šodien notiks septītie Latvijas vīndaru svētki

Straupes Zirgu pastā šodien notiks septītie Latvijas vīndaru svētki, aģentūru LETA informē "Straupes tirdziņa" pārstāvji. Vīndaru svētki norisināsies no plkst.11 līdz 15.

"Straupes tirdziņa" pārstāvji aicina apmeklētājus ņemt līdzi augļus un ogas, lai kopīgi no tiem darinātu nākamā gada svētku vīnu un baudītu "Aizputes vīna darītavas" 2023.gada svētku vīnu.

Svētkus rīko "Straupes tirdziņš" sadarbībā ar Latvijas Vīnkopju un vīndaru biedrību un svētkos piedalīsies biedrības projekta "Latvijas vīna tūre" dalībnieki - "Aizputes vīna darītava", vīna darītava "Mazburkas", vīna darītava "Tērvetes vīni", "Tēviņkalna vīns", dzērienu darītava "Zilver", Līgatnes vīna darītava, "Spilves" vīna darītava, "Naukšēnu vīna darītava", vīna darītava "Cremon", kā arī vīna darītava "Mazsālijas" un "MAA.studija".

Augusta sākumā notiks Vecrīgas zaļumballe

Šogad 2.augustā no plkst.19 līdz 23 Māzās Jaunielas laukumā notiks Vecrīgas zaļumballe.

Zaļumballē spēlēs kapela "Karikste", grupas "Tirkizband" un "Laika upe". Visu pasākuma laiku darbosies bufete, starplaikos par labu atmosfēru rūpēsies DJ Just Scenny...

Dailes teātrī top mistisks «Vārnas» iestudējums (+VIDEO)

"Liekas, ka šīs izrādes esmu gaidījis visu savu mūžu".

Mūziķa un komponista Reiņa Sējāna un Latvijas Nacionālā baleta vadošās solistes un horeogrāfes Elzas Leimanes kopdarbs "Vārna" ar simfonisku vērienu izskanēs Dailes teātrī šī gada 8. un 9.novembrī.

...
Svētdien Latvijā vietām iespējams negaiss

Svētdien vietām Latvijā iespējams negaiss, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.

Dienā sauli palaikam aizklās mākoņi, daudzviet tie nesīs īslaicīgu lietu, bet vietām gaidāms pērkona negaiss. Vējš būs lēns, bet ...



Komentāri