lv
HCJcUjLwz4WRUsf3CgeVOGHdDYypBntQYXSmIGis
3920544

Augusta sākumā notiks Vecrīgas zaļumballe

Augusta sākumā notiks Vecrīgas zaļumballe

Šogad 2.augustā no plkst.19 līdz 23 Māzās Jaunielas laukumā notiks Vecrīgas zaļumballe.

Zaļumballē spēlēs kapela "Karikste", grupas "Tirkizband" un "Laika upe". Visu pasākuma laiku darbosies bufete, starplaikos par labu atmosfēru rūpēsies DJ Just Scenny. Pasākumu vadīs Egils Melbārdis un Maija Doveika.

Vakaru iesāks kapela "Karikste" no Aizkraukles ar romantisku danču programmu. Kapela muzicē tautas tradīciju garā - lustīgas un enerģiskas dziesmas dziedājusi un dančus spēlējusi Latvijas tautas mūzikas svētkos, Ģikšu danču naktīs, folkloras festivālā "Baltica", festivālā "Jēkabpils Lustes", latvisko tradīciju svētkos un Vispārējos Latviešu Dziesmu un deju svētkos.

No plkst.21 apmeklētājus ar populāru latviešu estrādes mūziku priecēs grupa "Tirkizband". Grupas pirmssākumi meklējami šova "Koru kari 2" laikā, kad draugi - Erita Karlsone, Uldis Timma un Gundars Caune, kuri sevi pierādījuši, darbojoties katrs atsevišķi dažādos muzikālajos projektos un sastāvos, radīja kopīgu muzikālo apvienību. Grupas mērķis ir radīt oriģinālmūziku un dāvāt cilvēkiem patiesas emocijas un iedvesmu.

Kā pēdējie uz skatuves plkst.23 kāps grupa "Laika upe" - piecu mūziķu apvienība, kas aktīvi darbojas no 2016.gada. Grupas mūzikas stils ir poproks, un tās repertuārā dzirdēsiet iemīļotākās latviešu dziesmas un grupas oriģinālmūziku.

Ieeja pasākumā bez maksas.

Dailes teātrī top mistisks «Vārnas» iestudējums (+VIDEO)

"Liekas, ka šīs izrādes esmu gaidījis visu savu mūžu".

Mūziķa un komponista Reiņa Sējāna un Latvijas Nacionālā baleta vadošās solistes un horeogrāfes Elzas Leimanes kopdarbs "Vārna" ar simfonisku vērienu izskanēs Dailes teātrī šī gada 8. un 9.novembrī.

...
Svētdien Latvijā vietām iespējams negaiss

Svētdien vietām Latvijā iespējams negaiss, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.

Dienā sauli palaikam aizklās mākoņi, daudzviet tie nesīs īslaicīgu lietu, bet vietām gaidāms pērkona negaiss. Vējš būs lēns, bet ...

Latvija sūtīs medicīnas preces Kijivas bērnu slimnīcai

Pēc Krievijas veiktā raķešu uzbrukuma bērnu slimnīcai "Okhmatdyt" Kijivā Latvija plāno nosūtīt ārstniecības iestādei medicīnas preces, teikts Veselības ministrijas (VM) saskaņošanai virzītajā rīkojuma projektā.

Ministrija seko pašreizējai situācijai Ukr...



Komentāri