lv
hFpkVqNdEvXYLY9AURHEsXuHWiYZIWcqfB6rCOyW
3905024

Vai Mamikins bija ciemos «mīļajā Latvijā»: viedokļi dalās (+VIDEO)

Vai Mamikins bija ciemos «mīļajā Latvijā»: viedokļi dalās (+VIDEO)

Sabiedrība ir satraukta par valsts drošības spēku impotenci.

Ja ticēt bijušā Eiropas Parlamenta deputāta no Latvijas Andreja Mamikina izteikumiem, tad viņš nesen viesojās Latvijā. Tas ir ļoti dīvaini, ņemot vērā, ka viņš naudas trūkuma dēļ aizbrauca uz Krieviju, un pēc tam pret viņu tika ierosināta krimināllieta, lai attaisnotu Krievijas agresiju Ukrainā. Sociālā tīkla X (iepriekš Twitter) komentētāji ir sašutuši par šo situāciju.

Artūrs Zvejsalnieks: "Paga, tas ir reāli, šis kadra bija Latvijā un nesēž? Tad mums tiešām ir spēcīgi “dienesti”.

ertners: "Šaubos, ka viņš riskētu to darīt. Bet gan jau, ka mierīgi var ceļot uz Eiropu caur kādu neitrālo valsti, ja nav sludināts meklēšanā. Traki no @Valsts_drosiba puses gan, ja šāds tips nebūtu izsludināts meklēšanā".

Gvido Home: "Mūsu dienesti ir stipri tukšdiršanā, fotosesijās žurnālu vākiem, sliktā gaumē un bumbiera dauzīšanā darba laikā, ja kas vēl, droši pierakstiet!"

B.Olufsens: "Mby pārtraucam pievērst viņam uzmanību? Šobrīd viņš saņem tieši to ko kāro".

Imants: "To vajadzētu varēt pārbaudīt pēc bilžu metadatien, ne?"

Ilona: "Mums visa robeža kā laidara vārti vaļā".

Dimi: "Viņš kaut ko nozadzis? Varbūt pat nodokļu maksātāju naudu privātjetos līdzinājās?"

Tikmēr komentētāji ignorē iespēju, ka līdzīgi saulrieti Baltijas jūrā ir novērojami Krievijas teritorijā - piemēram, Kaļiņingradas apgabalā.

Pirmo reizi vēsturē olimpisko basketbola turnīru apkalpos divi Latvijas tiesneši
Šī gada Parīzes olimpisko spēļu basketbola turnīrā strādās Latvijas basketbola tiesneši Gatis Saliņš un Mārtiņš Kozlovskis, sociālajos vēsta tiesnešu kolēģija.
Ārsts: Narkotikas aizvien vairāk lieto ne tikai jaunieši, bet arī nobrieduši cilvēki
Narkotikas pēdējā laikā biežāk lieto ne tikai jaunieši, bet arī nobrieduši cilvēki 30, 40 gadu vecumā, Latvijas Radio raidījumā "Labrīt" atklāja Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas (RAKUS) Intensīvās terapijas klīnikas vadītājs Roberts Sta...
Jauno talantu festivālu Ozolniekos iesvētīs roka monstri «Huskvarn » (+VIDEO)

"Rocktagons" ir aicinājums klausītājiem atbalstīt savējos.

17.augustā kvartālā "Masti" Ozolniekos notiks pirmais festivāls "Rocktagons", kurā varēs iepazīties ar Latvijas roka un metālmūzikas jauno paaudzi un piedalīties klinšu kāpšanas aktivitātēs. Fes...



Komentāri