lv
uDHQZsww274G9qZ0F7nZuET4TPnhck89InyhYR9I
3904362

Jauno talantu festivālu Ozolniekos iesvētīs roka monstri «Huskvarn » (+VIDEO)

Jauno talantu festivālu Ozolniekos iesvētīs roka monstri «Huskvarn » (+VIDEO)

"Rocktagons" ir aicinājums klausītājiem atbalstīt savējos.

17.augustā kvartālā "Masti" Ozolniekos notiks pirmais festivāls "Rocktagons", kurā varēs iepazīties ar Latvijas roka un metālmūzikas jauno paaudzi un piedalīties klinšu kāpšanas aktivitātēs. Festivāla īpašie viesi būs grupas "Huskvarn" un "Laime Pilnīga".

"Rocktagons" programmā ir septiņas jaunas grupas - "De Speakable" spēlē rokmūziku, pie kuras var labi dejot. "Apnika Panika" zina melodisko metālu. "The Tunes" ir alternatīvā roka grupa. "Garu Pagrabs" spēlē smago metālu un dzied par eksistenciālām tēmām. "Ambedo Act" ir alternatīvā roka grupa ar progresive ietekmi. "Blind Shapes" spēlē smago roku. "Askin" zina, kas ir mūsdienīgs roks, kuru papildina ar elektroniskās mūzikas elementiem, un izceļas ar sievieti vokālisti.

"Šīs grupas vēl ir mazpazīstmas, bet tās jau spēlē labu mūziku, tādēļ festivāls "Rocktagons" ir aicinājums klausītājiem atbalstīt savējos, lai klausītāju loks top plašāks! Festivālā uzstāsies arī leģendārie un sevi jau pierādījušie - grupas "Huskvarn" un "Laime Pilnīga"," saka Jānis Bukums, Latvijas Rokmūzikas Asociācijas pārstāvis.

Pasākums notiks kvartālā "Masti", kas atrodas Ozolnieku ezera krastā un piedāvā dažādas aktīvās atpūtas iespējas, gan iespēju ieturēt gardu maltīti. "Rocktagons" laikā notiks klinšu kāpšanas sacensības. Pasākumā sarunas uzturēs Einārs Zalcmanis.

Personas ar Baltkrievijā reģistrētu transportlīdzekli vairs nevarēs iebraukt Latvijā

No šodienas plkst.00.01 personām ar Baltkrievijā reģistrētiem transportlīdzekļiem - vieglajām pasažieru automašīnām - liegts iebraukt Eiropas Savienībā (ES) caur Latvijas-Baltkrievijas un Latvijas-Krievijas robežšķērsošanas vietām, aģentū...

Latvijas sieviešu futbola izlase Eiropas čempionāta kvalifikāciju noslēdz ar uzvaru
Latvijas sieviešu futbola izlase otrdien Daugavas stadionā 2025.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra pēdējā mačā ar 2:1 pārspēja Moldovu, taču neturpinās cīņu par ceļazīmi uz meistarsacīkstēm.
Tuvākajās dienās turpināsies ūdens temperatūras paaugstināšanās upēs un ezeros

Tuvākajās dienās turpināsies ūdens temperatūras paaugstināšanās upēs un ezeros, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.

Ūdenstilpēs turpina attīstīties veģetācija. Mazākās upēs ūdensaugi lielākoties jau ir visā u...



Komentāri