lv
0wfZabyT8SFwfH01Dzx156FOGTrCAMZCyTSwDpiy
387056

Malači! Aizkraukles uzņēmēji trūcīgo ģimeņu bērniem dāvinās saldumus

Malači! Aizkraukles uzņēmēji trūcīgo ģimeņu bērniem dāvinās saldumus

Aizkraukles novada Sociālais dienests ir saņēmis ziņu no vietējiem uzņēmējiem, kuri vēlas atbalstīt trūcīgas un maznodrošinātas ģimenes, novada bērniem Ziemassvētkos dāvinot saldumu paciņas, informē pašvaldība.

Arī iepriekšējos gados Aizkraukles novada uzņēmēji Ziemassvētkos dāvinājuši saldumu paciņas Aizkraukles un Jaunjelgavas bērniem, bet šogad apdāvināti tiks bērni no visa plašā Aizkraukles novada. Saldas dāvanas ar Sociālā dienesta starpniecību saņems visi Aizkraukles novada trūcīgo un maznodrošināto ģimeņu bērni vecumā no 1 līdz 10 gadiem, informē Sociālā dienesta vadītājs Edvarts Pāvulēns.

Plānots, ka Jaunjelgavas pilsētas bērniem saldumu paciņas nodrošinās vietējais uzņēmums SIA "ASP Pluss", savukārt visiem pārējiem novada trūcīgo un maznodrošināto ģimeņu bērniem saldumus dāvinās uzņēmums SIA "AKZ".

Aizkraukles novada Sociālais dienests koordinēs šo dāvanu nogādi adresātiem. Ģimenes vēl tiks informētas par svētku pasākuma norisi, kurš plānots janvāra sākumā, kā arī par veidu, kā dāvanas tiks nogādātas bērniem uz attālākajām novada vietām.

Pašvaldību savienībai un jaunajiem Saeimas deputātiem ir kopēja izpratne iedzīvotājiem nepieciešamo

Latvijas Pašvaldību savienībai (LPS) un jaunajiem Saeimas deputātiem ir kopēja izpratne par to, kas ir vajadzīgs iedzīvotājiem gan novados, gan arī valstspilsētās, informēja Latvijas Pašvaldību savienības padomniece Ella Pētermane.

Šodien notika LPS vad...

Ziemeļkoreja veido pasaulē spēcīgākos kodolieročus

Ziemeļkorejas līderis Kims Čenuns plāno izveidot "pasaulē visspēcīgākos" kodolspēkus, ziņoja Ziemeļkorejas valsts ziņu aģentūra KCNA.

Ziemeļkorejas kodolprogrammas "gala mērķis" ir izveidot "absolūtu spēku, kāds nav gadsimtu piedzīvots", Kims teicis ses...

Onkoloģijas centrā vadošo LOR ārstu iespējamās aiziešanas dēļ varētu aizvērt veselu nodaļu

Latvijas Onkoloģijas centrs (LOC), iespējams, tuvākajā laikā varētu zaudēt uzreiz trīs vadošos LOR speciālistus - un līdz ar to veselu nodaļu, pirmdien vēsta Latvijas Televīzijas raidījums "Panorāma".

Ārsti uzteikuši darbu gan nekonkurētspējīga atalgoju...



Komentāri