lv
YqbgL8NI0EDyYlBSiSMDMIh4lxVLY20ulOwB15jl
3869956

Mieriņa piedalīsies NATO parlamentārajā samitā ASV

Mieriņa piedalīsies NATO parlamentārajā samitā ASV

Saeimas priekšsēdētāja Daiga Mieriņa (ZZS) līdz 9.jūlijam uzturēsies ASV galvaspilsētā Vašingtonā, kur piedalīsies ASV Kongresa Pārstāvju palātas priekšsēdētāja Maika Džonsona rīkotajā NATO dalībvalstu parlamentārajā samitā.

Samitā plānots spriest par transatlantisko drošību un atbalstu Ukrainai.

Vašingtonā Saeimas priekšsēdētājai plānotas arī tikšanās ar citu valstu spīkeriem un ASV Kongresa pārstāvjiem. Cita starpā Saeimas priekšsēdētāja plāno tikties ar Igaunijas Rīgikogu priekšsēdētāju Lauri Husaru, Lietuvas Seima priekšsēdētāju Viktoriju Čmilīti-Nilsenu, Ukrainas Verhovna Radas priekšsēdētāju Ruslanu Stefančuku, Polijas Sejma maršalu Šimonu Holovņu.

Kopā ar Saeimas priekšsēdētāju vizītē uz ASV dosies Saeimas Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas priekšsēdētājs, NATO Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas vadītājs Raimonds Bergmanis (AS).

LBTU aicina mācīt zemes zinātnes Jelgavā (+VIDEO)

Studenti studiju procesā apgūst ne tikai teorētiskās zināšanas, bet darbojas arī praktiski.

No 16. līdz 22.jūlijam gan klātienē, gan elektroniski Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitātē (LBTU) Jelgavā norisināsies jauno studentu uzņemšana, piedā...

Latvija apsteidz Igauniju un Lietuvu ANO ilgtspējīgas attīstības indeksā

Latvija ir viena no spēcīgākajām valstīm pasaulē virzībā uz ANO ilgtspējīgas attīstības mērķu sasniegšanu, par ziņojuma secinājumiem informē Valsts kancelejā.

Jaunākajā ziņojumā ir apkopota un salīdzināta informācija par valstu sekmēm darbā ar 2015.gadā...

Atklāj Latvijas ūdens ceļu skaistumu!

Latvijas tirgū gumijas laivu izvēle ir pietiekami plaša. Piedāvājumu augšgalā ir augstas kvalitātes gumijas laivas, kas paredzētas ilgstošai lietošanai un ekstremālām aktivitātēm, no otras puses – pieejamas arī lētākas alternatīvas, kas ir pievilcīgas ...



Komentāri