lv
CsHhdjZ8iFt99NrTnNKaCzD3HZYCDabza0afpERD
3831819

Ieskats skaņuplašu vēsturē. Aicina iepazīt Rīgas skaņuplašu fabrikas, izdevējus un personības

Ieskats skaņuplašu vēsturē. Aicina iepazīt Rīgas skaņuplašu fabrikas, izdevējus un personības
Skaņuplates pazīstam arī mūsdienās, taču savulaik tas bija vienīgais veids, kā bez radio vai dzīvās mūzikas klātbūtnes atskaņot ierakstus. Latvijas Nacionālā bibliotēka (LNB) šovasar aicina ieskatīties bagātīgā skaņuplašu mantojumā, iepazīt skaņuplašu fabrikas, izdevējus un personības, caur kuru rokām gājuši neskaitāmi ieraksti, Latvijas Radio raidījumā "Zināmais nezināmajā" stāstīja LNB Audiovizuālā krājuma galvenais bibliogrāfs Uģis Šķēle.
Radošie latviešu filmu veidotāji dodas uz festivālu Šveicē (+VIDEO)

Starptautiskais forums palīdzēs mūsu filmu industrijai.

Dalībai programmā, kas norisināsies 77. Lokarno filmu festivāla industrijas programmas "Locarno Pro" laikā, tika izvēlēti 36 producenti no 14 valstīm.

No 9. līdz 11. augustam "Match Me!" rīkos indi...

KNAB rosina apsūdzēt Vaivodu par kukuļa piedāvāšanu

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) nodevis prokuratūrai kriminālprocesu, kurā ieguva pierādījumus tam, ka bijušais Rīgas domes Ārtelpas un mobilitātes departamenta pienākumu izpildītājs Jānis Vaivods, iespējams, pēc uzņēmēja iniciatīvas...

Uzlabos pasažieru ar ierobežotām pārvietošanās spējām izkāpšanu no vilcieniem

AS "Pasažieru vilciens" (PV) sadarbībā ar VAS "Latvijas dzelzceļš" no šodienas uzlabos vairāku pakalpojumu sniegšanu saistībā ar iekāpšanu un izkāpšanu no vilciena pasažieriem ar ierobežotām pārvietošanās spējām, aģentūru LETA informēja PV pārstāvji.

PV...



Komentāri