lv
ecqZAZ2asTb6USNXCzMcsKzkzdQSjlY0zpiVNFq2
3828364

Režisors Tokalovs nāca klajā ar bērnu filmu festivālu (+VIDEO)

Režisors Tokalovs nāca klajā ar bērnu filmu festivālu (+VIDEO)

Es ticu, ka jaunieši ir nākotnes stāstnieki, un "Baltic FilmTales" ir lieliska iespēja viņiem".

Jaundibināts festivāls "Baltic FilmTales" izsludina aicinājumu Latvijas bērniem un jauniešiem piedalīties īsfilmu festivālā ar iespēju saņemt naudas balvu 500 eiro apmērā un izrādīt savu filmu starptautiskajā īsfilmu festivālā "Manhattan Short".

"Baltic FilmTales" ir īpašs festivāls, kas notiks pirmo reizi un piedāvā bērniem un jauniešiem iespēju veidot un prezentēt savas īsfilmas un attīstīt savu talantu kinomākslas jomā. Lai piedalītos festivālā, jauniešiem jāizveido un jāiesūta sava īsfilma, ne garāka par sešām minūtēm.

Festivāla idejas iedvesmotājs ir Staņislavs Tokalovs – panākumiem bagāts režisors, scenārists, producents un arī pedagogs. "Es ticu, ka jaunieši ir nākotnes stāstnieki, un "Baltic FilmTales" ir lieliska iespēja viņiem izpausties un atrast savu balsi kinomākslā. Šis festivāls akcentē radošumu, izaugsmi un aizraujošus piedzīvojumus pasaulē, kurā katrs var būt režisors,” saka Staņislavs Tokalovs.

4. oktobrī starptautiskā īsfilmu festivāla "Manhattan Short" atklāšanas ceremonijā Rīgā tiks paziņots bērnu un jauniešu īsfilmu festivāla "Baltic FilmTales" uzvarētāja vārds un pasniegta naudas balva 500 eiro vērtībā.

6. oktobrī festivāla dalībnieki tiks aicināti uz īpašu seansu kinoteātrī K.Suns, kur tiks demonstrētas 10 labākās festivālam "Baltic FilmTales" iesūtītās īsfilmas un pasaules labākās īsfilmas no starptautiskā festivāla "Manhattan Short" 2024. gada programmas. Pēc filmu skates dalībniekiem būs iespēja pārrunāt ar žūriju savus sasniegumus un jaunākās kino tendences. Projektu atbalsta ASV vēstniecība Latvijā.

Latvietis NHL uzvarētāju personālā: Ziemeļamerikas sporta industrijā čempione ir visa organizācija
Katrs klubs Ziemeļamerikas sporta industrijā ir iespaidīga struktūra, kur ikviens iesaistītais veic nozīmīgu darbu panākumu gūšanai, tādēļ triumfa brīdī čempione ir visa organizācija, trešdien Latvijas Televīzijā pastāstīja Stenlija kausu Nacionālajā h...
Vītols: Nacionālā teātra prioritāte nākamajā sezonā būs izrādes Lielajā zālē

Lai stabilizētu Nacionālā teātra (NT) ekonomisko situāciju, nākamajā sezonā prioritāte būs izrādes teātra Lielajā zālē, intervijā aģentūrai LETA sacīja teātra direktors Māris Vītols.

"Teātra ekonomiskās darbības mugurkauls ir Lielās zāles aizpildījums. ...

Muitas vadītājs: Cigarešu kontrabanda joprojām ir liela problēma

Latvijā šogad pirmajos četros mēnešos konstatēti 3,84 miljoni kontrabandas cigarešu, un cigarešu kontrabanda joprojām ir liela problēma, intervijā aģentūrai LETA sacīja Valsts ieņēmumu dienesta (VID) ģenerāldirektora vietnieks muitas jomā, Muitas pārva...



Komentāri