lv
xDba42VYaY4R3dL7VKh2zNZrNMy7ByEtRDgeJHE9
3825186

Daugavpils izpilddirektore Šņepste negrasās strādāt Saeimā Krištopana vietā

Daugavpils izpilddirektore Šņepste negrasās strādāt Saeimā Krištopana vietā

Daugavpils pašvaldības izpilddirektore Sabīne Šņepste (LPV) negrasās strādāt Saeimā Eiropas Parlamentā (EP) ievēlētā Viļa Krištopana (LPV) vietā.

Otrdien, preses konferencē atbildot uz jautājumu, vai plāno ieņemt Krištopana vietu Saeimā, izpilddirektore atbildēja, ka plāno palikt pašvaldībā.

Jau ziņots, ka EP no Latvijas ievēlēto divu Saeimas deputātu - Riharda Kola (NA) un Krištopana - mandāti pienāktos Rīgas domes deputātam Jurģim Klotiņam (NA) un Daugavpils pašvaldības izpilddirektorei Šņepstei.

Kola ievēlēšana EP dod iespēju 14.Saeimā atgriezties Klotiņam, kurš šajā sasaukumā jau strādāja uz laiku, kamēr Nauris Puntulis (NA) agrāk ieņēma kultūras ministra amatu.

LPV EP pārstāvēs Saeimas deputāts Vilis Krištopans (LPV), kura Saeimas mandāts pienāktos Šņepstei.

Saskaņā ar EP vēlēšanu likumu Saeimas deputāts, kurš ievēlēts EP, zaudē Saeimas deputāta mandātu 30.dienā pēc vēlēšanu rezultātu apstiprināšanas.

Spānijas karalis ieradies vizītē Latvijā, uzmanības centrā drošības jautājumi
Oficiālā vizītē Latvijā otrdien ieradies Spānijas karalis Felipe VI, kurš Rīgā tiekas ar valsts augstākajām amatpersonām, bet vēlāk apmeklēs arī Ādažu militāro bāzi. Karaļa viesošanās galvenais iemesls ir apliecināt Spānijas atbalstu Latvijai laikā, ka...
Vijciema un Drustu baznīcas aicina uz izsmalcinātu mūziku (+VIDEO)

Latvija ir bagāta ar vēl vismaz 300 nozīmīgiem, vērtīgiem instrumentiem, kas ir milzīgs skaitlis mūsu nelielajai tautai.

"Latvija - ērģeļu zeme". Ilonas Birģeles izlolotais un mūzikas mīļotāju gaidītais projekts priecēs klausītājus no Ugāles Kurzemē, Vi...

Latviju oficiālā vizītē apmeklēs Spānijas karalis

Latvijā šodien oficiālā vizītē ieradīsies Spānijas karalis Felipe VI, aģentūru LETA informēja Valsts prezidenta padomnieks Mārtiņš Drēģeris.

Vizītes laikā Spānijas karalis tiksies ar Latvijas augstākajām amatpersonām - prezidentu Edgaru Rinkēviču, Saeim...



Komentāri