lv
6NniC9Eaaq592eQoihQEm6ALTRgGxfSEFy8NyoS7
3825172

Spānijas karalis ieradies vizītē Latvijā, uzmanības centrā drošības jautājumi

Spānijas karalis ieradies vizītē Latvijā, uzmanības centrā drošības jautājumi
Oficiālā vizītē Latvijā otrdien ieradies Spānijas karalis Felipe VI, kurš Rīgā tiekas ar valsts augstākajām amatpersonām, bet vēlāk apmeklēs arī Ādažu militāro bāzi. Karaļa viesošanās galvenais iemesls ir apliecināt Spānijas atbalstu Latvijai laikā, kad Krievija turpina savu asiņaino karu Ukrainā, un tikties ar šeit izvietotajiem spāņu karavīriem, kuri rūpējas par mūsu valsts drošību.
Vijciema un Drustu baznīcas aicina uz izsmalcinātu mūziku (+VIDEO)

Latvija ir bagāta ar vēl vismaz 300 nozīmīgiem, vērtīgiem instrumentiem, kas ir milzīgs skaitlis mūsu nelielajai tautai.

"Latvija - ērģeļu zeme". Ilonas Birģeles izlolotais un mūzikas mīļotāju gaidītais projekts priecēs klausītājus no Ugāles Kurzemē, Vi...

Latviju oficiālā vizītē apmeklēs Spānijas karalis

Latvijā šodien oficiālā vizītē ieradīsies Spānijas karalis Felipe VI, aģentūru LETA informēja Valsts prezidenta padomnieks Mārtiņš Drēģeris.

Vizītes laikā Spānijas karalis tiksies ar Latvijas augstākajām amatpersonām - prezidentu Edgaru Rinkēviču, Saeim...

Latvijas hokejista Balinska pārstāvētā Floridas «Panthers» izcīna NHL Stenlija kausu
Floridas "Panthers"  pirmdien mājās ar 2:1 pārspēja Edmontonas "Oilers" vienību un pēc panākuma finālsērijas septītajā spēlē izcīnīja Nacionālajā hokeja līgā (NHL) galveno trofeju - Stenlija kausu. "Panthers" Latvijas aizsargs Uvis Balinskis izslēgšana...


Komentāri