lv
eU3fwSGmJjld23UIz0HC5XRbvLaZ6VPqh7twWr7f
3821692

Cīņa par labāku dzīvi smagos apstākļos – Rīgā pulcējas pilsoniskās sabiedrības pārstāvji no visas pasaules

Cīņa par labāku dzīvi smagos apstākļos – Rīgā pulcējas pilsoniskās sabiedrības pārstāvji no visas pasaules
Pārvarot simtiem un tūkstošiem kilometru lielu attālumā, teju no visiem kontinentiem Rīgā salidojuši pilsoniskās sabiedrības pārstāvji no vairāk nekā desmit valstīm. Eiropā tas jautājumus lielākoties neprasa, bet ir daudzas zemes, kurās vārda brīvība, publiskas aktivitātes, darbs medijos ir ārkārtēja un pat bīstama nodarbošanās. Taču līdzīgi domājošie cits citu atrod un ir apvienojušies organizācijā ar nosaukumu Globālā pilsoniskās sabiedrības organizāciju alianse CIVICUS,  un šogad sanāksmi pie sevis rīko Latvija.
Eiropadomē spriedīs par Ukrainas progresu ES pievienošanās procesā

Eiropadomē, kas 27.jūnijā un 28.jūnijā notiks Briselē, Beļģijā, paredzētas diskusijas par Ukrainas progresu Eiropas Savienības (ES) pievienošanās procesā, liecina Ārlietu ministrijas (ĀM) sagatavotais informatīvais ziņojums, kas pieejams Tiesību aktu p...

Četros mēnešos no Latvijas izveda par 8,7% mazāk cigarešu

No Latvijas uz citām valstīm šogad četros mēnešos izvesti 527,446 miljoni cigarešu, kas ir par 50,01 miljonu cigarešu jeb 8,7% mazāk nekā 2023.gada četros mēnešos, liecina Valsts ieņēmumu dienesta (VID) apkopotie akcīzes preču aprites rādītāji.

Uz citām...

Ostapenko Īstbornas «WTA 500» sērijas turnīru sāks ar maču pret beļģieti Minnenu

Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko šodien Īstbornas "WTA 500" sērijas turnīra pirmajā kārtā tiksies ar Beļģijas tenisisti Hrētu Minnenu.

Ostapenko WTA rangā ieņem 13.vietu un turnīrā ir izsēta ar piekto numuru, bet Minnena pasaules rangā ieņem 84.vietu....



Komentāri