lv
A2ENrms7JklyVOa2v72Gk2qvWFduygUHAcz1lCNS
381577

Gazprom neierobežos gāzes piegādes Moldovai

Gazprom neierobežos gāzes piegādes Moldovai

Krievijas valsts dabasgāzes koncerns "Gazprom" paziņojis, ka pagaidām neierobežos gāzes piegādes Moldovai.

Kā pavēstīja "Gazprom" preses dienests, Moldovas uzņēmums "Moldovagaz" "novērsis pārkāpumus par maksājumiem "Gazprom" par pašreizējām Krievijas gāzes piegādēm novembrī". Iepriekš "Gazprom" norādīja, ka daļa Moldovai paredzētās gāzes it kā paliek Ukrainā, un Moldova par šo daļu nav samaksājusi. Rezultātā Krievija draudēja Moldovai no pirmdienas, 28.novembra, ierobežot gāzes piegādi.

Tagad "Gazprom" pavēstīja, ka saņēmis līdzekļus par it kā Ukrainā palikušo gāzi, tāpēc nolēmis nesamazināt gāzes piegādi tranzītam uz Moldovu.

LVC taisnojas: Tallinas šoseja sestdien tīrīta vairākkārt

Tallinas šoseja (A1) posmā no 36. līdz 101. kilometram, kur sestdien, 26.septembrī, notika divi ceļu satiksmes negadījumi, tostarp negadījums ar bojāgājušo un 26 cietušajiem, uzturēšanas darbi veikti vairākas reizes, informēja VSIA "Latvijas valsts ceļ...

Darbinieku streika dēļ apturēta dzelzceļa satiksme Austrijā

Dzelzceļa darbinieku streiks Austrijā pirmdien pilnībā apturējis vilcienu satiksmi valstī, un tādēļ atcelti reisi arī kaimiņvalstī Vācijā.

Vienas dienas dzelzceļa darbinieku brīdinājums streiks arī ietekmējis starptautiskos dzelzceļa satiksmes savienoju...

Mārim Slokam – 60! Grupa «Klaidonis» to svinēs ar koncerttūri

Svinot grupas “Klaidonis” solista Māra Slokas 60 gadu jubileju, šā gada decembrī daudzās Latvijas pilsētās izskanēs mūziķa jubilejas tūre “Kantrī un šlāgermūzikas svētki. Mārim Slokam 60”. Koncerttūre sāksies 2. decembrī ar koncertu Valmierā, pēc tam t...



Komentāri