lv
WSkBasOuxeTBOjyZsKyLp7WW7qh0Xb1y9AFrX31h
381575

Darbinieku streika dēļ apturēta dzelzceļa satiksme Austrijā

Darbinieku streika dēļ apturēta dzelzceļa satiksme Austrijā

Dzelzceļa darbinieku streiks Austrijā pirmdien pilnībā apturējis vilcienu satiksmi valstī, un tādēļ atcelti reisi arī kaimiņvalstī Vācijā.

Vienas dienas dzelzceļa darbinieku brīdinājums streiks arī ietekmējis starptautiskos dzelzceļa satiksmes savienojumus ar Austriju.

Vācijas dzelzceļa operators "Deutsche Bahn" norāda, ka nakts vilcienu reisi uz un no Austrijas tiks ietekmēti līdz otrdienai.

Gada inflācija Austrijā pieaugusi līdz 11%, un dzelzceļa darbinieki pieprasa atalgojumu palielināt vidēji par 12%, lai kompensētu dzīves dārdzības kāpumu.

Darba devēju pārstāvji svētdien piedāvāja algas palielināt vien par 8,4%, taču sarunas atceltas uz nenoteiktu laiku.

Mārim Slokam – 60! Grupa «Klaidonis» to svinēs ar koncerttūri

Svinot grupas “Klaidonis” solista Māra Slokas 60 gadu jubileju, šā gada decembrī daudzās Latvijas pilsētās izskanēs mūziķa jubilejas tūre “Kantrī un šlāgermūzikas svētki. Mārim Slokam 60”. Koncerttūre sāksies 2. decembrī ar koncertu Valmierā, pēc tam t...

Papildināts un precizēts. Sāks kriminālvajāšanu Bunkus slepkavības lietā

Valsts policija rosinājusi prokuratūrai sākt kriminālvajāšanu pret četrām personām maksātnespējas administratora un advokāta Mārtiņa Bunkus slepkavības lietā, informēja policijā.

Izmeklēšanas laikā policija guvusi un nostiprinājusi pierādījumus, kas ļāv...

Pēc Makeja nāves Lukašenko steidzīgi nomainījis pavāru un apsardzi

Baltkrievijas diktators Aleksandrs Lukašenko nevienam neuzticas un ir satricināts pēc negaidītās ārlietu ministra Vladimira Makeja nāves, tādēļ ir devis rīkojumu par pavāra, apsardzes un personāla nomaiņu, paziņojis Krievijas opozicionārs Leonīds Ņevzļ...



Komentāri