lv
2zsZwMfpCziOD1cLDjw56nF0bNaoq76JAvsT31gU
3804700

Kalvītis pārvēlēts LHF prezidenta amatā

Kalvītis pārvēlēts LHF prezidenta amatā

Aigars Kalvītis trešdien Latvijas Hokeja federācijas (LHF) kongresā tika pārvēlēts organizācijas prezidenta amatā.

Kalvītis, kurš bija vienīgais kandidāts uz šo amatu, atklātā balsojumā saņēma 41 balsi no 42 iespējamajām.

Kongresa darba kārtībā ir tikai viens punkts - federācijas prezidenta un valdes vēlēšanas. Tajā piedalās 42 delegāti no 55 LHF biedriem, tādējādi kongress ir lemttiesīgs.

Kalvītis ir LHF prezidents un valdes priekšsēdētājs kopš 2020. gada 30. jūnija. Viņš amatā ir jau otro termiņu. LHF valdes locekļi ir Viesturs Koziols, Edgars Buncis, Valentīns Bļugers un Māris Martinsons.

Kalvītis darbam jaunajā valdē trešdien izvirzīja četrus līdzšinējos valdes locekļus - Koziolu, Bunci, Bļugeru un Martinsonu -, kā arī Antru Aizstrautu un Aivaru Zeltiņu. Delegāti balsojumā atbalstīja arī šos izvirzītos kandidātus.

Paziņoti «Spēlmaņu nakts» nominanti

Trešdien paziņoti 2023./2024.gada sezonas Gada balvas teātrī "Spēlmaņu nakts" nominanti 14 kategorijās, bet nominantus kategorijā "Gada jaundarbs dramaturģijā" plānots paziņot rudenī, informēja Latvijas Teātra darbinieku savienība (LTDS).

LTDS valdes pr...

Latvijas iedzīvotāji jūtas finansiāli nedroši par savām vecumdienām

Gana liela daļa Latvijas iedzīvotāju nav pārliecināti par savu finansiālo stabilitāti pensijas vecumā - tikai katrs piektais nešaubās par savu finansiālo labklājību vecumdienās, bet vairāk nekā 40% aptaujāto jūtas nedroši, informēja "Luminor Bank" pārs...

Netālu no Rīgas lidostas avarējusi neliela lidmašīna

Trešdien netālu no Rīgas lidostas avarējusi neliela "Pilatus" lidmašīna, liecina Civilās aviācijas aģentūras (CAA) publiskotā informācija.

Šobrīd ir zināms, ka pilots veica ārkārtas nosēšanos uz lauka. Tāpat zināms, ka viena persona ir cietusi, bet pilo...



Komentāri