lv
16dcFhqXpv7Snv1ufstBaHyYAyMzpXrnS3FbuPS6
3804545

Netālu no Rīgas lidostas avarējusi neliela lidmašīna

Netālu no Rīgas lidostas avarējusi neliela lidmašīna

Trešdien netālu no Rīgas lidostas avarējusi neliela "Pilatus" lidmašīna, liecina Civilās aviācijas aģentūras (CAA) publiskotā informācija.

Šobrīd ir zināms, ka pilots veica ārkārtas nosēšanos uz lauka. Tāpat zināms, ka viena persona ir cietusi, bet pilots nav cietis. Notikuma vietā turpina strādāt glābšanas dienesti.

Tāpat zināms, ka pilots ir Latvijas valstspiederīgais, bet cietušais pasažieris - Lietuvas valstspiederīgais.

Lidaparāts veica izpletņlēkšanas manevru Limbažos un tehnisku iemeslu dēļ devās uz rezerves lidlauku Rīgā. Pasažieris nogādāts ārstniecības iestādē.

Rīgas lidosta patlaban ir atsākusi darbu pilnā apjomā. Pasažierus, kuru lidojumi aizkavējās vai tika novirzīti uz citām lidostām, aicina sazināties ar aviokompānijām.

CAA norāda, ka pilots ziņoja par tehniskām problēmām un veica avārijas nosēšanos.

Lietuvā šogad pirmais Āfrikas cūku mēra gadījums mājas cūkām
Lietuvā, Panevēžas apgabalā, nekomerciālā cūku novietnē ar trim cūkām, konstatēts šogad pirmais Āfrikas cūku mēra uzliesmojums mājas cūkām, informēja Latvijas Pārtikas un veterinārais dienests (PVD).
Gatis Mūrnieks un Sabīne Berezina apvienojās jutekliskā duetā (+VIDEO)

Video filmēts Ozolnieku bārā.

Dziesmu autors un dziedātājs Gatis Mūrnieks, kurš sadarbojas ar daudziem pazīstamiem Latvijas izpildītājiem, šoreiz uzaicinājis uz sadarbību dziedātāju Sabīni Berezinu un tapusi dziesma "Klusi lido mūsu domas". Dziesmu prod...

Āgenkalnes tirgus no šodienas atklāj bezmaksas pasākumu sēriju (+VIDEO)

Apmeklētājiem tiek solīta "skeptiska vasara".

Šovasar Āgenskalna tirgus kaimiņus un draugus aicina piedzīvot vasaru skeptiskā garā - 3 praktisku darbnīcu, 3 SkeptiCafe pasākumu un vairāku tematisku Portālu garumā ikviens interesants aicināts attīstīt sa...



Komentāri