lv
l5FKzHnCmjhNJAig5X5DEOCoqjMukdCdcFG8wLkB
3803799

Gatis Mūrnieks un Sabīne Berezina apvienojās jutekliskā duetā (+VIDEO)

Gatis Mūrnieks un Sabīne Berezina apvienojās jutekliskā duetā (+VIDEO)

Video filmēts Ozolnieku bārā.

Dziesmu autors un dziedātājs Gatis Mūrnieks, kurš sadarbojas ar daudziem pazīstamiem Latvijas izpildītājiem, šoreiz uzaicinājis uz sadarbību dziedātāju Sabīni Berezinu un tapusi dziesma "Klusi lido mūsu domas". Dziesmu producējis Gints Stankevičs, bet video producējis Kaspars Dvinskis (Dween Productions). Video filmēts Ozolnieku bārā "Meka".

Gatis Mūrnieks: "Dziesma stāsta par domām, kuras sūti kādam, kurš tev ir ļoti svarīgs, taču kaut kādu iemeslu dēļ nevar atrasties līdzās. Kādreiz tā dzīvē gadās, bet beigās jau tomēr viss ir labi."

Sabīne Berezina: "Šīs dziesmas sadarbība sākās pateicoties Guntaram Račam, kurš uzrunāja mani iedziedāt duetu ar Gati. Dziesma mani uzrunāja un es, protams, piekritu. Skaisti vārdi un melodija. Gatis ir ne tikai talantīgs, bet arī cilvēks ar ļoti labu humora izjūtu, tāpēc sastrādāties ar viņu bija dikti viegli un jautri. Domāju, ka mums abiem labi sanācis. Ceru, ka šī dziesma uzrunās klausītājus. Domāju, ka šajos laikos ir daudz tādu cilvēku, kuru nespēj būt kopā dotajā mirklī un ilgojas viens pēc otra. Bet kā jau Gatis teica, beigās jau tomēr viss ir labi! Cerams."

Gatis Mūrnieks - grupas “On My Way” līderis, rakstījis dziesmas dažādām grupām un izpildītājiem. Sadarbojies ar tādām grupām un mūziķiem kā “Putnu balle”, Lauris Reiniks, Guntars Račs, Nikolajs Puzikovs, Jenny May, Edvards Strazdiņš, Aivo Oskis, Katrīna Bindere, Sabīne Berezina, Zix, Kristīne Šomase, Lauris Bankevics un daudzi citi. Uzstājies duetā ar Olgu Rajecku, piedalījies turnejas “Mans draugs Mārtiņš Freimanis" pamatsastāvā. Kopā ar Gintu Stankeviču sarakstījis dziesmas TV3 seriāliem "Rūgtās izvēles" un ''Nemīlētie''.

Sabīne Geiba (dzimusi un plašāk pazīstama kā Sabīne Berezina 1990. gada 3. jūlijā Dobelē) ir latviešu dziedātāja, dziesmu autore. Bērnībā piedalījusies dažādos konkursos, tostarp "Aprīļa pilieni". Viņa piedalījās pirmajās trijās Latvijas nacionālajās atlasēs Bērnu Eirovīzijas dziesmu konkursam (2003, 2004, 2005), 2005. gadā ar dziesmu Ir laiks viņa ieņēma 3. vietu. Izglītību ieguvusi Īslīces vidusskolā, Bauskas mūzikas skolā, Rīgas Purvciema amata skolā, vēl mācījusies Jāzepa Mediņa Rīgas mūzikas vidusskolā. Vairākkārt startējusi Latvijas nacionālajā atlasē Eirovīzijas dziesmu konkursam. 2008. gada Eirodziesmā S. Berezina piedalījās ar dziesmu If I Only Knew un ieņēma 5. vietu finālā. 2009. gada Eirodziesmā viņa konkursā piedalījās kopā ar grupu PeR, viņu izpildītā dziesma Bye, Bye ieņēma 9. vietu finālā. Piedalījās arī 2011. gada Eirodziesmā, kad ar dziesmu Let Me Be savā pusfinālā ieņēma pēdējo vietu (finālam nekvalificējās arī caur izaicinājuma kārtu). 2011. gadā piedalījās LNT šovā "O!Kartes Skatuve. Dzimuši mūzikai", kur grupas "Jātnieki" sastāva arī guva uzvaru. 2012. gadā piedalījās "O!Kartes Skatuve" otrās sezonas šovā, kurā ierindojas 3. vietā. 2013. gadā piedalījās Latvijas nacionālajā atlasē Eirovīzijai "Dziesma 2013", finālā tika ieņemta 12. vieta.

Āgenkalnes tirgus no šodienas atklāj bezmaksas pasākumu sēriju (+VIDEO)

Apmeklētājiem tiek solīta "skeptiska vasara".

Šovasar Āgenskalna tirgus kaimiņus un draugus aicina piedzīvot vasaru skeptiskā garā - 3 praktisku darbnīcu, 3 SkeptiCafe pasākumu un vairāku tematisku Portālu garumā ikviens interesants aicināts attīstīt sa...

Siliņa skaidro, kāpēc Vitenbergs nevar izmeklēt «Rail Baltica» problēmas

Ministru prezidente Evika Siliņa (JV) uzskata, ka Saeimas deputāta, bijušā satiksmes ministra Jāņa Vitenberga (NA) atrašanās "Rail Baltica" parlamentārās izmeklēšanas komisijā būtu tiešs interešu konflikts.

Siliņa intervijā LTV raidījumam "Rīta panorāma...

Kultūras ministra amata kandidāte tiksies ar atsevišķu partiju frakcijām Saeimā

Kultūras ministra amata kandidāte, Kultūras ministrijas (KM) parlamentārā sekretāre Agnese Lāce trešdien tiksies ar atsevišķu partiju frakcijām Saeimā, aģentūru LETA informēja partijas "Progresīvie" pārstāvis Jurģis Kalniņš.

Paredzēts, ka plkst.13.30 Lā...



Komentāri