lv
cP8p79lAfYcy0nO989fJDl93hSHsZpDJDz51zDPJ
3799710

Trešdien Latvijā stipri līs, iespējama arī vētra

Trešdien Latvijā stipri līs, iespējama arī vētra

Trešdien pāri Latvijai no dienvidrietumiem pārvietosies ciklons, kas daudzviet sagādās stipru lietu, vietām gaidāms arī bīstams pērkona negaiss, prognozē sinoptiķi.

Lielākais spēcīga negaisa risks būs dienā Latgalē. Zem negaisa mākoņiem iespējamas ne tikai stipras lietusgāzes un krusa, bet arī vētra, tai skaitā virpuļviesuļi. Mākoņi virzīsies no rietumiem uz austrumiem, ziemeļaustrumiem.

Kurzemi lietusgāzes sasniegs agrā trešdienas rītā, vēlāk no rīta un dienā lietus gaidāms visā valstī, daudzviet līs intensīvi. Vakarpusē nokrišņi mitēsies.

Naktī uz trešdienu pūtīs lēns vējš un gaisa temperatūra pazemināsies līdz +10..+15 grādiem. Dienā, ciklona centram šķērsojot Latviju, vējš būs mainīga virziena un stipruma, daudzviet gaidāmas brāzmas līdz 12-17 metriem sekundē, negaisa laikā iespējams krietni spēcīgāks vējš.

Maksimālā gaisa temperatūra būs +14..+19 grādi, valsts dienvidaustrumu pusē līdz +25 grādiem.

Rīgā tuvākā nakts paies bez nokrišņiem un ar lēnu vēju, gaisa temperatūra pazemināsies līdz +14 grādiem. Dienā palaikam līs, gaidāms stiprs lietus un iespējams pērkona negaiss, vējš iegriezīsies no ziemeļiem, ziemeļrietumiem un brāzmās brīžiem pieņemsies spēkā līdz 15 metriem sekundē. Gaisa temperatūra trešdien galvaspilsētā nav gaidāma augstāka par +18 grādiem.

Eksperts: vidējā iegādātā īpašuma cena ir 124 tūkstoši eiro uz 25 gadu termiņu

Jaunās atbalsta iespējas varētu sekmēt mājokļu iegādi ārpus Rīgas, Pierīgas un Jūrmalas.

Latvijas iedzīvotāji aizvien aktīvi izmanto finanšu institūta "Altum" valsts garantiju programmas atbalstu, lai iegādātos jaunu mājvietu. Pēc apkopotās informācijas...

Latviju oficiālā vizītē apmeklēs Spānijas karalis

Latvijā 25.jūnijā oficiālā vizītē ieradīsies Spānijas karalis Felipe VI, informē Valsts prezidenta padomnieks Mārtiņš Drēģeris.

Vizītes laikā Spānijas karalis tiksies ar Latvijas augstākajām amatpersonām - prezidentu Edgaru Rinkēviču, Saeimas priekšsēdē...

Vairāki desmiti Ziemeļkorejas karavīru uz brīdi šķērsojuši Dienvidkorejas robežu

Vairāki desmiti Ziemeļkorejas karavīru otrdien šķērsojuši robežu ar Dienvidkoreju, taču atgriezušies savā teritorijā pēc tam, kad dienvidkorejieši raidījuši brīdinājuma šāvienus, atsaucoties uz Apvienoto štāba priekšnieku komiteju, vēsta aģentūra "Yonh...



Komentāri