lv
64BPaxmA836YNRjEZqzaPZblYMTukY50wHHGJOvg
3788720

Kornatovska-Mamikinam: «Es esmu padomju cilvēks, es mīlu Krieviju» (+VIDEO)

Kornatovska-Mamikinam: «Es esmu padomju cilvēks, es mīlu Krieviju» (+VIDEO)

Feldšere, kas slavena ar savu kovidskepsi, ir izvēlējusies valsti, kurā dzīvot.

Medicīnas darbiniece no Rīgas Marina Kornatovska koronavīrusa laikā kļuva slavena, izplatot video aicinājumus pret varas iestāžu politiku epidēmijas jomā. Laika gaitā viņas runas sociālajos tīklos kļuva radikālākas, viņa tika aizturēta un zaudēja darbu. Kā noskaidroja VS.LV, M.Kornatovska nesen atradusies Krievijā, kur devusies “tautiešu” pārvietošanas programmas ietvaros, lai gan ir Latvijas pilsone.

Jaunā Krievijas iedzīvotāja Kornatovska intervijā ar bijušo Eiropas Parlamenta deputātu no Latvijas Andreju Mamikinu, kurš pazīstams ar savām pretlatviskajām runām, sacīja, ka Latvijā viņai "nav tiesību". Viņa jutās kā padomju cilvēks, kas piederēja Krievijai.

Kornatovska norādīja, ka viņu vajā Latvijas specdienesti.

2020. gadā, vairāk nekā pusstundu garajā video Kornatovska tika atstāstījusi tā brīža sazvērestības teoriju "klasiku" - Covid-19 esot izdomāts, statistika par inficētajiem esot viltota, slimnīcu pārslodze esot mīts, vēl neieviestās vakcīnas patiesībā būšot nāvējošas. Feldšere aizrunājas pat līdz tam, ka ārsti slimnīcā apzināti kaitējot pneimonijas pacientiem.

"Tajā ārstēšanā, kas tiek nozīmēta pneimonijas slimniekiem, ārstēšanas algoritms ir aizdomīgs un nesaprotams. Es redzu citu klīnisko ainu, bet man ir aizdomas, ka tas nav vīrusa saasinājumu dēļ, bet dēļ tā, kas tiek darīts ar pacientiem ārstēšanas laikā," norādījusi feldšere. Pēc viņas domām, tiek eksperimentēts, kā ātrāk nogalināt vai radīt iespaidu, ka cilvēks ir izārstēts.

Pēc aizturēšanas Kornatovska tika atlaista no darba RAKUS. Viņa vērsās Rīgas tiesā, lai panāktu darba līguma uzteikuma atzīšanu par spēkā neesošu un atjaunošanu darbā, taču tiesa viņas pieteikumu noraidīja.

Šī gada jūnijā ieviete "Facebook" ievietojusi video, kur krievu valodā skanošas dziesmas pavadībā dižojas ar Krievijas karogu. Sieviete video beigās karogu arī noskūpsta.

Reaģējot uz internetā publicēto informāciju, VP sākusi resorisko pārbaudi, un tās laikā tiks vērtēts, vai ir ievēroti spēkā esošie normatīvie akti.

Kāpēc Grīziņkalnā nepieļauj sporta aktivitātes (+VIDEO)

"Jāņem vērā, lai bērniem un jauniešiem Rīgā būtu iespējas sportot un atpūsties, nevis klaiņot bezdarbībā pa ielām".

Uz basketbola sacensībām sanākušos jauniešus nepatīkami pārsteidza pašvaldības policijas ierašanās, kas paziņoja, ka spēles nebūs - vietē...

Svētdiena Latvijā būs saulaina un silta

Svētdiena Latvijā būs saulaina un silta, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra informācija. Taču sinoptiķi brīdina sargāties no ultravioletā starojuma.

Šodien Latvijā gaiss iesilt līdz plus 26 grādiem, tikai valsts rietumu rajonos ...

«Oilers» gūst graujošu uzvaru pār «Panthers», pagarina NHL Stenlija kausa finālsēriju
Edmontonas "Oilers" sestdien mājās ar graujošu rezultātu 8:1 sērijas ceturtajā spēlē uzvarēja Floridas "Panthers" vienību un guva pirmo panākumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa finālā. Sērijā vadību 3:1 gan saglabāja "Panthers", kam Latvij...


Komentāri