lv
eHSoGyAagyQygEkhXMQp9uwf1neSMVwWgNnJSNp8
3788718

Svētdiena Latvijā būs saulaina un silta

Svētdiena Latvijā būs saulaina un silta

Svētdiena Latvijā būs saulaina un silta, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra informācija. Taču sinoptiķi brīdina sargāties no ultravioletā starojuma.

Šodien Latvijā gaiss iesilt līdz plus 26 grādiem, tikai valsts rietumu rajonos gaidāms lietus.

Austrumu, dienvidaustrumu vējš saglabāsies lēns līdz mērens, pēcpusdienā tas pakāpeniski pierims.

Gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +22…+26 grādiem, bet Kurzemes piekrastē nebūs siltāk par +19…+22 grādiem.

Galvaspilsētā dienā būs daļēji mākoņains un sauss laiks. Pūtīs lēns līdz mērens austrumu, dienvidaustrumu vējš, un gaiss iesils līdz +24…+26 grādiem.

Sinoptiķi brīdina, ka dienas vidū ultravioletās radiācijas indekss (UVI) sasniegs vidēju līdz augstu līmeni. Iedzīvotāji aicināti būt piesardzīgiem un ilgstoši neuzturēties tiešos saules staros.

Latvijas Vides ģeoloģijas un meteoroloģijas centra mājaslapā publicētā informācija liecina, ka vidēja un augsta UVI gadījumā nepieciešama piesardzība pret saules stariem.

Esot ārā jācenšas uzturēties ēnā, īpaši pusdienlaikā. Jāuzmanās ilgstoši uzturēties saulē ar atklātām ķermeņa daļām, jāvelk viegls apģērbs un galvassega, ka'arī jālieto saules aizsargkrēms.

«Oilers» gūst graujošu uzvaru pār «Panthers», pagarina NHL Stenlija kausa finālsēriju
Edmontonas "Oilers" sestdien mājās ar graujošu rezultātu 8:1 sērijas ceturtajā spēlē uzvarēja Floridas "Panthers" vienību un guva pirmo panākumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa finālā. Sērijā vadību 3:1 gan saglabāja "Panthers", kam Latvij...
Rīgas Zooloģiskais dārzs svētdien sola īpašu aktivitāti (+VIDEO)

Būs sarunas ar izglītības kuratoriem par ekosistēmu mijiedarbību, sugu saglabāšanu.

Svētdien, 16.jūnijā no plkst.12.00 līdz 16.00 programmas "Liec mani mierā" ietvaros Rīga ZOO izglītības speciālisti piedāvās sarunas par savvaļas dzīvnieku mazuļiem, to...

Ābols paraksta viena gada līgumu ar NHL komandu Flyers

Latvijas uzbrucējs Rodrigo Ābols parakstījis viena gada līgumu ar Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandu Filadelfijas "Flyers", vēsta klubs.

Ar 28 gadus veco latviešu centra uzbrucēju noslēgta divvirzienu līgums par 775 000 ASV dolāru sezonā.

Iepriekšējā...



Komentāri