lv
aD9KrWRysM8fD5GcJjzn71xZAE19EKqpLVvw8fkK
378539

Latvijas vēstniece Kiprā būs Ieva Briede

Latvijas vēstniece Kiprā būs Ieva Briede

Valsts prezidents Egils Levits pagājušajā nedēļā uzticējis Latvijas vēstnieces pienākumus Kiprā veikt Ievai Briedei, kura ir arī Latvijas vēstniece Grieķijā.

Kā liecina publikācija oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", Valsts prezidents Briedi vēstnieces pienākumiem Kiprā pilnvarojis 25.novembrī.

Darba gaitas Ārlietu ministrijā (ĀM) Briede sāka 1999.gadā Valsts protokola Ārvalstu vizīšu nodaļā. Savā karjerā viņa strādājusi ministrijas Eiropas Savienības (ES) politikas departamentā un Eiropas departamenta Vispārējo lietu nodaļā.

Briede vadījusi ārlietu ministra un aizsardzības ministra birojus, pildījusi Valsts protokola vadītāja vietnieces pienākumus. Tāpat viņa bijusi diplomāte Latvijas vēstniecībās Grieķijā, Ungārijā un Igaunijā, kā arī Latvijas pastāvīgajā pārstāvniecībā ES Briselē.

Latvijas Universitātē Briede ieguvusi ārējo sakaru struktūrvienības vadītāja kvalifikāciju Starptautisko attiecību institūtā, kā arī humanitāro zinātņu bakalaura grādu pedagoģijā angļu valodas pasniedzēja specialitātē.

Par Latvijas vēstnieci Grieķijā Briede kļuva šā gada pavasarī.

Kā liecina informācija ĀM mājaslapā, Latvijas un Kipras diplomātiskās attiecības nodibinātas 1991.gada 20.decembrī. Latviju Kiprā pārstāv Latvijas vēstniecība Grieķijā.

Pirmdiena būs mākoņaina, vietām nedaudz snigs

Jaunā nedēļa Latvijā meteoroloģisko laika apstākļu ziņā sāksies pelēcīgu dienu - gaisa temperatūra svārstīsies ap nulli, debesis aizklās mākoņi, bet vietām iespējams neliels sniegs, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Dienā māk...

Pirmdienas joku deva

Smejies vesels!

###

Vientulība ir tad, kad es kaķa vietā glaudu savu spalvaino kāju.
Dacīte, 18 gadu.

###

Kaut kā sastrīdējos ar sievu. Negribējās viņu nosaukt par aitu, nu tad es mīkstināju frāzi un teicu – tu esi auna sieva!

###

– Vai tu palūdzi manam ...

Kāpēc Latvija kļūst par trešās pasaules valsti? 5 mīti par Latvijas ekonomiku

Ar katru dienu Latvijas iedzīvotāji kļūst arvien nabadzīgāki. Mūs aicina taupīt, ciešāk pievilkt jostas, skaidrojot notiekošo ar visai dažādiem iemesliem. Bet vai tie ir patiesie iemesli? Vai arī tie ir tikai mīti? Un kādas ir prognozes tuvākajai nākot...



Komentāri