lv
ns0tyeWGSF1ks6TRH10MLhro1Xx4IjVwib52dpqq
378534

Pirmdiena būs mākoņaina, vietām nedaudz snigs

Pirmdiena būs mākoņaina, vietām nedaudz snigs

Jaunā nedēļa Latvijā meteoroloģisko laika apstākļu ziņā sāksies pelēcīgu dienu - gaisa temperatūra svārstīsies ap nulli, debesis aizklās mākoņi, bet vietām iespējams neliels sniegs, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Dienā mākoņi turpinās aizklāt debesu lielāko daļu, vietām ir gaidāms neliels sniegs. Atsevišķos posmos ceļi būs slideni. Vējš būs lēns un pūtīs no austrumu puses. Maksimālā gaisa temperatūra sasniegs +2…-2 grādus.

Rīgā diena gaidāma mākoņaina, tomēr bez ievērojamiem nokrišņiem. Turpinās pūst lēns vējs. Termometra stabiņš pieturēsies ap 0 grādu atzīmi.

Pirmdienas joku deva

Smejies vesels!

###

Vientulība ir tad, kad es kaķa vietā glaudu savu spalvaino kāju.
Dacīte, 18 gadu.

###

Kaut kā sastrīdējos ar sievu. Negribējās viņu nosaukt par aitu, nu tad es mīkstināju frāzi un teicu – tu esi auna sieva!

###

– Vai tu palūdzi manam ...

Kāpēc Latvija kļūst par trešās pasaules valsti? 5 mīti par Latvijas ekonomiku

Ar katru dienu Latvijas iedzīvotāji kļūst arvien nabadzīgāki. Mūs aicina taupīt, ciešāk pievilkt jostas, skaidrojot notiekošo ar visai dažādiem iemesliem. Bet vai tie ir patiesie iemesli? Vai arī tie ir tikai mīti? Un kādas ir prognozes tuvākajai nākot...

Glābēji svētdien Demenes pagastā no akas izcēla bojāgājušo
Svētdien Augšdaugavas novada Demenes pagastā ugunsdzēsēji no trīs metrus dziļas akas izcēla bojāgājušu cilvēku, portāls "Delfi" uzzināja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).


Komentāri