lv
iN53juen8jrSDexYuxpU78UHM2Yt70kRtFTYSPOS
3754632

EP vēlēšanās lielāko atbalstu saņēmušās partijas: Gandarījums par savu rezultātu un «Latvijai nedraudzīgo spēku zaudējumu»

EP vēlēšanās lielāko atbalstu saņēmušās partijas: Gandarījums par savu rezultātu un «Latvijai nedraudzīgo spēku zaudējumu»
Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanās četru vislielāko vēlētāju atbalstu ieguvušo spēku pārstāvji gandarīti par vēlēšanu rezultātiem, savu sniegumu vērtējot pozitīvi, un daži arī pauž gandarījumu par "Latvijai nedraudzīgo spēku zaudējumu". Bet otro vietu ieguvušās Nacionālās apvienības saraksta līderis sola – partija cīnīsies par uzvaru nākamajās Saeimas vēlēšanās.
Latvijas Nacionālajā operā izskanēs Verdi «Rekviēms»

Komunistiskā genocīda upuru piemiņas dienā, 14.jūnijā, Latvijas Nacionālajā operā plkst.19 izskanēs Džuzepes Verdi "Rekviēms", kuru Mārtiņa Ozoliņa muzikālajā vadībā atskaņos solisti Jūlija Vasiļjeva, Elmina Hasana, Mateo Lipi un Egils Siliņš, Valsts a...

Vidzemē uzlabos tūrisma objektu pieejamību invalīdiem (+VIDEO)

Eksperti vērsa uzmanību uz to, ka jābūt durvīm, kuras var atvērt, nepieliekot lielu spēku.

Vidzemes plānošanas reģiona un invalīdu un viņu draugu apvienības "Apeirons" pārstāvji aizsāka kultūras mantojuma objektu, dabas taku, ēdināšanas un nakšņošanas v...

Londonā necerēti liela Latvijas balsotāju aktivitāte EP vēlēšanās
Vēlot Eiropas Parlamenta (EP) deputātus, kas pārstāvēs Latviju, Londonā bija necerēti liela aktivitāte, pie urnām dodoties 505 Latvijas pilsoņiem. Salīdzinājumam – pagājušajās EP vēlēšanās 2019.gadā nobalsoja tikai 108 vēlētāji.


Komentāri