lv
bPoDkDoOnsPvbYrjFfxZlYphbzYfRSlsOaEw36YV
3751912

Rīgas centrā balsošanā izmantotas desmit neapzīmogotas aploksnes

Rīgas centrā balsošanā izmantotas desmit neapzīmogotas aploksnes

Eiropas Parlamenta (EP)vēlēšanās Rīgā, 81.vēlēšanu iecirknī, kas atrodas Rīgas Centra humanitārajā vidusskolā, balsošanā izmantotas desmit neapzīmogotas aploksnes.

Kā informēja Centrālās vēlēšanu komisijas (CVK) pārstāvis Andrejs Vaivars, situācija atklājusies, pateicoties vēlētāju vērībai.

Kopumā fiksētas desmit šādas aploksnes. Lietas apstākļi jau esot noskaidroti un atlicis vien izvērtēt, vai tā bijusi ļaunprātība vai nejaušība. Ja tiks konstatēts, ka tā nav bijuši ļaunprātība, tad arī šīs balsis tiks pieskaitītas vēlēšanu rezultātiem.

Kā ziņots, EP vēlēšanās nobalsojuši vismaz 520 465 vēlētāji jeb 33,77% no kopējā balsstiesīgo iedzīvotāju skaita, liecina CVK apkopotie dati.

Šāda aktivitāte fiksēta, apkopojot rezultātus par 980 no 999 vēlēšanu iecirkņiem, taču vēlētāju aktivitāte arvien nav apkopota par 19 iecirkņiem, kas atrodas ārvalstīs.

EP vēlēšanās šogad varēja piedalīties kopumā 1,541 miljons Latvijas iedzīvotāju.

Sēlijā tika atklāts dronu mācību un testēšanas poligons (+VIDEO)

Tuvāko piecu gadu laikā robežas stiprināšanas pasākumiem tiks atvēlēti 303 miljoni eiro.

Sēlijas militārajā poligonā tika atklāts dronu mācību un testēšanas poligons.

“Dronu testa poligona atklāšana ir solis uz priekšu ne tikai Sēlijas poligona attīstī...

Pludmales volejbolistes Graudiņa/Samoilova piedzīvo zaudējumu «Elite 16» turnīrā Ostravā
Latvijas pludmales volejbolistes Tīna Graudiņa/Anastasija Samoilova svētdien Čehijas pilsētā Ostravā notiekošajā "Elite 16" turnīra pusfinālā ar 0-2 (18:21, 18:21) piekāpās Kanādas duetam Melisai Humanai-Paradesai/Brendijai Vilkersonai, nesasniedzot fi...
Sinoptiķi šodien izplatījuši dzelteno brīdinājumu visai Latvijai

Svētdiena Latvijā sāksies mākoņaina, bet vēlāk uzspīdēs arī saule, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Dienā nokrišņu zona turpinās virzīties uz valsts austrumiem, vēl daudzviet nesot lietu, līdz ar to diena sāksies ar visai mā...



Komentāri